Adventski BaBIZnjak potvrdio pozitivnu i konstruktivnu energiju članica i članova Virtualnog ženskog poduzetničkog centra

Kraj godine ispunjen zadovoljstvom zbog učinkovite promocije ženskog poduzetništva

Uz puno zabave, korisnih i zanimljivih sadržaja, ali i poklona, iznenađenja te ugodne atmosfere protekao je posljednji ovogodišnji BaBIZnjak – druženje Loyalty članica i članova Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, kojemu je nazočila i Ana Mandac, pomoćnica ministrice gospodarstva.dsc_0196

Adventsko druženje i BaBIZnjak upriličile su, uz potporu Virtualnog ženskog poduzetničkog centra tri poduzetnice – Finka Keran, vlasnica slastičarnice Cukarino, Anamarija Marciuš, poduzetnica koja se bavi proizvodnjom kupinovog soka i vina, te Snježana Barilović, vlasnica cvjetnog ateliera Papyrus.

Finka Keran pozdravila je sve nazočne kao domaćin druženja, te zahvalila na velikom odazivu u predivnom adventskom ambijentu slastičarnice Cukarino, gdje su svi gosti kušali posebna slastičarska iznenađenja ove poduzetnice, te kupinovo vino i sok, uz darove koje je pripremo Cvjetni atelier Papyrus.dsc_0419

Dojmovi zabavom, koju su tri poduzetničke dive iz zagrebačkog Podsuseda organizirale slaveći prvu godinu uspješnog poslovanja Virtualnog ženskog poduzetničkog centra uz članice i članove loyalty programa, pokazao se punim pogotkom pred nadolazeće blagdane. 

– U svom radu uvijek sam podržavala i podržavat ću žensko poduzetništvo te mi je drago da sam uz Virtualni ženski poduzetnički centar i aktivnosti koje provodite. Uživala sam slušajući priče o poduzetničkim aktivnostima vaših članica i članova od 20 do 70 godina i mislim da je to upravo pravi cilj poslovnih aktivnosti – nikada se ne predavati i uvijek biti ustrajan. Sa svoje strane uvijek ću poduzetnicama i poduzetnicima biti dsc_0656pri ruci, a zajedno ćemo graditi okružje u kojemu će Hrvatska biti pozitivan primjer riječi pretočenih u konkretna djela za razvoj poduzetništva – kazala je Ana Mandac, pomoćnica ministrice gospodarstva iznoseći svoje dojmove Adventskim BaBIZnjakom, tijekom kojega je proslavljena i prva godina postojanja Virtualnog ženskog poduzetničkog centra koji je službeno počeo s radom 01. siječnja ove godine. 

Dojmove nije krila niti članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra Slovenka Mirjana Ivanuša, koja je na druženje pristigla u Zagreb iz Maribora. 

– Doista lijepo druženje i zabava, drago mi je da sam se našla među kolegicama i kolegama poduzetnicama iz dsc_0566Hrvatske, te da ćemo se družiti i vidjeti i na Kongresu poduzetnica jugoistočne Europe, kojega u organizaciji također pomažem te spremamo jedno veliko iznenađenje uz Virtualni ženski poduzetnički centar za sve posjetitelje – komentirala je gošća iz Maribora. 

Iz Siska na druženje je stigla poduzetnička obitelj Perković – mama Đurđa koja vodi posao, zadovoljna je što je otkrila Virtualni ženski poduzetnički centar, ali i kolegice i kolege koji ga, kao članovi, čine.

– Od nedavno sam upoznata s projektom Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i baš sam sretna da imamo ovakav projekt koji nas okuplja, ali i pomaže da jačamo naše poslovne aktivnosti. Svakako ću dolaziti i na nova događanja koja planirate i želja mi je biti aktivnom članicom u projektima – kazala je Đurđa Perković, vlasnica tvrtke Ecolan iz Siska.

Po prvi puta na BaBIZnjaku je i “novopečeni” član Virtualnog ženskog poduzetničkog centra Darijen Belec, koji uskoro planira krenuti s vlastitim poduzetničkim projektom. dsc_0761

– Predivno je ovo, jako sam zadovoljan da sam došao. Čuo sam puno zanimljivih iskustava, nadam se da ću se i osobno moći više uključiti u aktivnosti centra. Smatram da ima puno pametnih i poduzetnih žena u ovoj inicijativi od kojih mogu puno naučiti, ali vjerujem i one od mene. Kako krećem uskoro s vlastitim poduzetništvom, mislim da je ovo odlična prigoda da se sa svim što me zanima i čeka – iz prve ruke upoznam – komentirao je budući poduzetnik Darijen Belec. 

Po prvi puta na BaBIZnjaku, ovaj puta u adventskom ruhu, bila je i Mirela Ilenić, koja s prvim danima nove godine kreće s vlastitim poduzetništvom, nakon nakupljenog iskustva u velikim poslovnim sustavima. Želju biti sama sebi dsc_0435šefica nije skrivala niti na ovom druženju, a kao dar za sve okupljene pripremila je i kremu za ruke, vlastitu inovaciju i kreaciju, s kojom će krenuti kroz nekoliko dana i u osvajanje tržišta. 

– Pre, pre, presavršeno. Osjećala sam se jako ugodno, pozitivna atmosfera, druženje s puno konstruktivnih ideja, mišljenja i aktivnosti, baš mi se svidjelo. Krećem iduće godine u poduzetništvo, nije me strah, znam svoj posao i radujem se onim što me čeka – optimistično je najavila buduća poduzetnica Mirela Ilenić, kojoj za sve nadolazeće izazove u poslovnim aktivnostima u cijelosti stoji na raspolaganju i Virtualni ženski poduzetnički centar. dsc_0754

Iskusna poduzetnica Mirjana Meštrić, propustila je prijašnje BaBIZnjake, no na adventski kojega smo organizirali u podsusedskom Cukarinu, obavezno je došla jer joj je, uz ostalo, i u neposrednom susjedstvu.

– Nakon nekoliko pokušaja, evo me konačno. Odlični su dojmovi i drago mi je da sam došla. Toliko pozitivnih vibracija nisam dugo osjetila i od sada sam na svakom BaBIZnjaku – najavila je iskusna zagrebačka poduzetnica i vlasnica kozmetičkih salona Geranij.

Druženje se nastavlja i u idućoj godini, prioritetno za sve članice i članove Loyalty programa Virtualnog ženskog poduzetničkog centra o kojemu više možete pročitati OVDJE.

fotografije: Mato Adžić, Dražen Stopić

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp