Sad je pravo vrijeme za darove svih namjena iz Loyalty programa Virtualnog ženskog poduzetničkog centra

Kupujte od hrvatskih poduzetnica i poduzetnika, kvalitetno i uz popuste

Nikada kao u vrijeme prosinačke potrošačke groznice i “blagdanske ludnice”, pogodnosti kupnje preko Loyalty programa Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, nabavka darova za najbliže kao i poklona za poslovne namjene, nisu bili jednostavniji.

Pronađite sve poklone na jednom mjestu i to u portfoliju Loyalty programa.

Izdvoji smo za Vas niz usluga i proizvoda poduzetnica i poduzetnika koje okuplja Virtualni ženski poduzetnički centar te koje možete kupiti s popustima.

Pa krenimo redom prema odabiru darova za najbliže i poklona za poslovne namjere iz Loyalty programa. 

U mnoštvu istih predmeta koje nam danas na tržištu nudi masovna proizvodnja odjeće i nakita umijeće je pronaći nešto drugačije i posebno. Vlasta Pastuović Aleksić, magistrica slikarstva, odnedavno vlasnica Obrta za umjetničko stvaralaštvo i podučavanje iz područja likovne kulture i vlasnica branda VLASTAART , predstavlja nam svoja mala remek djela u obliku unikatnih ogrlica i broševa.

„Kada bismo svi nosili isti nakit, on nas više ne bi ukrašavao već bi bio dio dnevne jednoobraznosti. Nakit nas nedvojbeno ukrašava više nego što to čini frizura ili odjeća. Tek ukrašena odjeća dolazi do punog izražaja i privlači poglede. Na neki tajanstveni način modni detalji čine nas posebnima. Nakit je poput simbola, sažeti oblik naše individualnosti. Sretna sam kada neka žena to prepozna, pa u kolopletu srebrnih žica, staklenih i Swarovski perlica, otkrije neku vlastitu priču satkanu od čipke, prepozna svoj san, potisnuto sjećanje ….“

Dvije su vrste modnog nakita koji se može pronaći u ovoj zanimljivoj umjetničkoj radionici:
• Decentni nakit za poslovne žene.
„Tamni poslovni ženski kostimići dobit će posebnu notu ako ga ukrasimo brošem „Paun“ ili „Val“, uklopit će se u zadani „dress code“ ali i napraviti mali individualni iskorak.“

• Modni ukrasi za dnevne i večernje izlaske ali i vjenčanja, za koje prigode si možemo dopustiti da izgledamo posebno, raskošno, drugačije, nesvakidašnje…
„Radi se o cijeloj jednoj kolekciji ogrlica inspiriranoj tradicijskim vjerovanjima u vile i vilenjake. Kao što se vile mogu pretvoriti u svašta, mogu iz jednog elementa poprimiti svojstvo drugog, tako su sve žene baš kao i vile: „Mudre proročice, gatarice i lĕkarice, te mogu svakog čovĕka nadvladati mudrostju i jakostju, nadariti svakim blagom.“ (Kukuljević 1851:88). Izrađujem zelene i plave ogrlice namijenjene Vodenim vilama, srebrne ogrlice sa sedefastim detaljima namijenjene su Nebeskim vilama, a tamno crvene ogrlice vjerojatno će se svidjeti Zemnim vilama. Na svakoj je ženi da odredi kojoj skupini vila pripada“: priča nam ova umjetnica kroz smijeh.

Dani su darivanja stoga razveselite neku svoju dragu žensku osobu kako biste joj se zahvalili sa korektnu poslovnu suradnju.

Poklonite nešto lijepo i unikatno ženskim osobama koje cijenite, volite, simpatizirate, poštujete, ali ne zaboravite i sami sebi nešto pokloniti.

Nakit se radi u malim serijama.
Primaju se narudžbe i za personaliziranu izradu nakita prema željama klijenata.
Za sve članice Loyality kluba vrijedi popust od 20% na sve proizvode.


VLASTAART
Vlasta Pastuović Aleksić, mag. art.
Adresa: Trg dr. Franje Tuđmana 5, Zaprešić
Mob 091/569 2847
E-mail: vlastapastuovic@gmail.com
Facebook: Art by Vlasta

Mlada poduzetnica i akademski obrazovana stručnjakinja za fizioterapiju Bruna Brkić, vlasnica ti Centara zdravlja Modus Vivendi u Zagrebu. osmisilila je i posebne blagdanske darove koji su uvijek dobro došli.

– U stalnom smo kontaktu s ljudima, puno razgovaramo s našim klijentima i uvijek osluškujemo što im je potrebno poklon_bon_gold_redkako bismo se razvijali u pravom smjeru. Tako je nastala i ideja s poslovnim i blagdanskim poklonima. Naime, riječi koje smo uvjerljivo najviše puta čuli od klijenata jesu da im nedostaje vremena za sebe. U želji da se prevenira bolest i očuva zdravlje ovim poklon-bonovima odlučili smo dati priliku da ljudi svojim suradnicima, poslovnim partnerima, obitelji i prijateljima daruju “vrijeme za sebe”. Osnovna ponuda su Relax & Revitalise programi podijeljeni u četiri cjenovne kategorije od 110 do 300 kuna. Sastoje se od masaža i tretmana u slanoj sobi. Kako je ideja zaživjela, počeli smo dobivati upite o individualnom slaganju paketa. Tako da firme, ali i  privatne osobe sada mogu prema željama i potrebama složiti poklon-programe uz naše prijedloge i savjete – opisuje poklone Modus Vivendi centra, koje možete dobiti, ali i darovati kao odličan poslovni dar.

Ovu iznimnu darovnu “poslasticu” možete naručiti putem telefona 095 540 8944, maila centarzdravljamodusvivendi@gmail.com ili osobni posjetom Centru zdravlja Modus Vivendi u Zagrebu, Kolarova ulica broj 11.

Poslovni poklon nije samo izraz naše zahvalnosti nego i svojevrsna poslovna komunikacija kojom odašiljemo našu pozitivnu poruku želeći zadržati, pa i poboljšati poslovne odnose. Najviše i najčešće darujemo poslovu galanteriju poput rokovnika i kemijskih olovaka, a najviše volimo primati prehrambene proizvode (slatkiše, košare s voćem, gastro delicijama…).

Koliko je poslovni poklon postao značajan sadržaj poslovne pažnje, svjesna je i poduzetnica Ankica Rihtarić, vlasnica domaće gastro oaze i suvenira pod nazivom Čaroliju hrvatske tradicije. U Zagrebu, Ilica 14, ova je poduzetnica otvorila trgovinu u kojoj posljednje vrijeme intenzivno priprema ponudu poslovnih darova. I zahvaljujući Loyalty programu, do njih možete doći i uz popust od 10 posto. Pokloni koje nudi Čarolija hrvatske tradicije mogu se kupiti izravno u našoj prodavaonici u Ilici 14,  Zagreb (prolaz Lovački rog), maila  carolija@riprus.hr ili rbaaht@gmail.com ili naručiti putem facebook stranice OVDJE.

Dosadni celulit koji ugrožava ljepotu ženskog tijela od sada je prošlost uz masažne anticelulitne papuče, plod domaće inovacije i proizodnje.

Tvornica Zlatna nit d.o.o., kroz Loylaty program Vam omogućava da odaberete svoj par masažnih anticelulitnih papuča uz 20 posto popusta.

papuca-800x386Obrnuti nagib drvenog anatomskog đona mijenja uobičajeni pritisak na zglobove nogu i kralježnice i jača mišiće. Anatomska masažna tabanica od sirove gupapuca-800x386me pospješuje cirkulaciju, stimulira rad unutarnjih organa i cijelog organizma.

Uživajte u masažnim anticelulitnim papučama kao poseban dar za ove blagdane uz 20 posto popusta Loyalty programa Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

 

KONTAKT:

Zlatna nit

Ljiljana Rabik, direktorica Zlatna nit d.o.o.

mob +385 (0) 98 342 788
ljiljana@zlatna-nit.hr
web: www.zlatna-nit.hr

rokovnik-800x445Želite personalizirani rokovnik, planer ili bilježnicu, prilagođene Vašim potrebama ili pak osobi kojoj ih kanite pokloniti, učinite to uz 10 popusta na sve proizvode poslovne galanterije tvrtke Ulica snova.

Korice planera, rokovnika i bilježnica su tvrdo mekane, gumeno kožne, u paleti od 50 boja. Odikuju se mogućnosti personalizacija proizvoda kroz izbor ispisa poruke, veličine slova, fonta…
Uz svaki proizvod možete kupiti i personaliziranu olovku.


Kontakt:
Ulica snova d.o.o.

Loza 22 Rakitje, Hrvatska
info@ulicasnova.hr
www.ulicasnova.hr

Centar za povećanje kvalitete života Normaviva, Ulica Crvenog križa 33, Zagreb pripremio je cijeli niz proizvoda iz svog prodajnog asortimana za blagdansku kupnju.
Normaviva nudi kao odličan prijedlog za darove iz svoje ponude:
– pročišćivač hrane, vode, zraka na bazi ozona – uklanja bakterije, viruse , pesticide …iz hrane, vode, zraka
– multifunkcionalni aparat za glavu i tijelo – otklanja bol, regulira tlak, potiče cirkulaciju..
– pojas za mršavljenje
– aparat za balans energije
– energetske narukvice
program za zdravo spavanje sa energetskim zvijezdama i poludragim kamenjem

normaviva

Narudžbe se primaju na mail zarkapl@gmail.com, kao i osobnim dolaskom u Centar za kvalitetu života Normaviva.

 

Zagrebačka stvarnost d.o.o. je tvrtka koja se od osnutka, 1992. godine, bavi isključivo izdavaštvom i prodajom vlastitih izdanja. Nakladnički program usmjeren je na izdavanje djela od izuzetne kulturne važnosti, među kojima su i ona koja je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa zbog njihove vrijednosti uvrstilo u popis obvezne lektire za osnovne i knjiga1srednje škole. U zadnjih smo nekoliko godina asortiman je proširen izdavanjem rječnika i dječjih Larousse enciklopedija koje su prema stručnom mišljenju Agencije za odgoj i obrazovanje ocijenjene kao zanimljiv i izrazito vrijedan edukativni materijal. Zahvaljujući Loyalty programu sve knjige u izdanju Zagrebačke stvarnosti d.o.o., a posebice iz sustava lektira za osnovnu i srednju školu možete nabaviti uz 10 posto popusta. U opusu lektira  nalazi se više od 130 naslova koji su priređeni sukladno naputcima HNOS-a. Sve se knjige odlikuju vrhunskom kvaliteletom koja prodrazumijeva tvrdi uvez i šivani knjižni blok što osigurava dugovječnost knjige. KONTAKT: logo Kruge 23A, 10 000 Zagreb Kontakt tel: 01 / 6110 – 340 Kontakt fax: 01 / 6110 – 269 Kontakt e-mail: info@zagrebacka-stvarnost.hr web: www.zagrebacka-stvarnost.hr

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp