Velika smotra dizajnera, make up artista i frizera u Karlovcu

Ovogodišnja 4. obrtnička revija mode i ljepote Karlovačke županije raskošnija nego ikada!

Obrtnička komora Karlovačke županije i ove godine organizira sada već tradicionalnu, 4. obrtničku reviju mode i ljepote koja će se održati u četvrtak, 1.12.2016., u Domu HV Zrinski, u Karlovcu, s početkom u 19,30 sati.

4. obrtnička revija mode i ljepote jedinstvena je prigoda da svi sudionici projekta, čiji je nositelj Ceh frizera i kozmetičara Obrtničke komore Karlovačke županije, javno pokažu najnovije trendove i dostignuća svoje struke.

– Kreativna oprema modela, od odjeće i obuće do frizure i šminke, kao i prigodno uređenje interijera, još jednom će dokazati da se obrtnici Karlovačke županije mogu uspješno predstaviti i stati uz bok svojim kolegama iz puno nina-donelli_obrtnicka-revijavećih sredina. Sve drage goste koji će se pridružiti 4. obrtničkoj reviji mode i ljepote očekuje i sjajan zabavni program – najavio je Darko Stanković, predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije.

U bogatom programu 4. obrtničke revije mode i ljepote sudjeluju frizerski salon Mevlida, salon ljepote Lady, frizerski salon Blanka, frizerski obrt Urban, frizerski obrt Studio M, frizerski obrt Stil, frizerski obrt Drago, frizerski obrt Karlo, frizerski salon Sandy, frizerski obrt Nika, frizerski obrt Anica i Mješovita industrijsko-obrtnička škola Karlovac.

Uz sve sjajne majstore frizura, u 4.obrtničkoj reviji mode i ljepote predstavit će se i vrhunski modni dizajneri, modni butici i modni brendovi i šminkeri iz Karlovačke županije i iz Zagreba – Modni kutak, Bolero, Pletix, Svijet dekora, Luna Blue, Zlatarnica Gerić, Krzno Zagreb te Cipele Ideal i Kišobrani Cerovečki iz Zagreba.

Ovogodišnji program 4. obrtničke revije mode i ljepote vodit će popularna pjevačica i televizijska voditeljica Renata Končić – Minea, koja će također u tijeku programa i pjevati, a uz nju će se karlovačkoj publici premijerno predstaviti i Nina Donelli, mlada slovenska pjevačka zvijezda.minea_obrtnicka-revija

Organizatori revije iz Obrtničke komore Karlovačke županije najavljuju da će ovogodišnjim sadržajima revije i popratnim programom nadmašiti sve prethodne godine održavanja, pa Karlovčanke i Karlovčane očekuje pravi spektakl!

Uz Obrtničku komoru Karlovačke županije koja je organizator i nositelj 4. obrtničke revije mode i ljepote, svoju pokroviteljsku podršku događaju dali su Hrvatska obrtnička komora, Karlovačka Županija i Grad Karlovac.

Ulaznice za 4. obrtničku reviju mode i ljepote u pretprodaji se mogu kupiti u salonima i trgovinama svih sudionika i izlagača po cijeni od 30,00 kuna, a na sam dan događaja, 1. prosinca, ulaznice će se moći kupiti i na blagajni Doma HV Zrinski, od 18:00 sati nadalje!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp