Unaprijedite kvalitetu svog života uz poduzetnički angažman Žarke Plenče

Da bi znali učinkovito upravljati svojim poduzetništvom, živite istinski svoju poduzetničku misiju – jedna je od teorija uspješnosti poslovanja na realnom tržištu koju je usvojila i zagrebačka poduzetnica  Žarka Plenča (58), diplomirane ekonomistice.

fotografija-3Iako je veliki dio radnog staža provela na odgovornim funkcijama u tvrtkama vezanim za graditeljstvo, stjecajem okolnosti pokrenula je vlastito poduzetništvo i 1999 g, osnovala tvrtku Tender tg koja se je bavila plasmanom hidro i termoizolacijskih materijala za graditeljstvo. U godinama koje su dolazile nadograđivala je one programe djelovanja koje voli ali i živi. Danas u okviru tvrtke djeluje centar za povećanje kvalitete života Normaviva, u kojemu je misija živi i djeluj u suradnji s prirodom – a isto primjeni na svoje poduzetništvo.

– Kako sam oduvijek sklona jednostavnom, prirodnom načinu života tako da sam u slobodno vrijeme istraživala na koji način povećati kvalitetu života u uvjetima ubrzanog, stresnog ritma koji nameće okruženje. Sve što sam naučila i primjenjivala pomoglo mi je da premostim teške godine krize i recesije u hrvatskom gospodarstvu i ostanem zdrava. Kad su aktivnosti u graditeljstvu zamrle, uz veliku nelikvidnost i nemogućnost naplate potraživanja bilo je izuzetno teško opstati u poduzetničkom sviejtu, pogotovo malim tvrtkama kao što je moja. Više nisam htjela gubiti dragocjenu energiju na posao koji me ne ispunjava već sam poslušala intuiciju i odlučila raditi ono što volim. A to su programi za dobro, uravnoteženo zdravlje kako na fizičkoj tako i na mentalnoj razini – prisjeća se poduzetnica Žarka Plenča svojih poslovnih izazova koji su je doveli pred fotografija-6sadašnju aktivnosti.
 
Nekadašnji poslovni prostor u kojemu su se razvijale građevinske strategije, zahvaljujući poslovnom zaokretu kojega je napravila poduzetnica Žarka Plenča brzo je postao rado posjećeni centar za povećanje kvalitete života Normaviva, u zagrebačkoj Ulici Crvenog križa 22.

– Normaviva je mjesto gdje se može dobiti savjet kako sačuvati i unaprijediti zdravlje, vratiti energiju, poslušati neko zanimljivo predavanje, prisustvovati seminaru ili nekoj radionici. Naši glavni preparati za ravnotežu zdravlje čine dodaci prehrani rađeni prema tradicionalnoj kineskoj medicini, koja je stara 5000 godina.  Koncept tradicionalne kineske medicine je na holističkom pristupu za dugovječnost, očistiti tijelo, obnoviti ga i dati mu energiju – ističe Žarka Plenča nauk i način odnosa prema vlastitom tijelu koje bi svatko trebao primjenjivati želi li sačuvati zdravlje.

fotografija-4U svojoj poslovnoj misiji usmjerenoj na povećanje kvalitete života, Žarka Plenča uvijek ističe kao prvi korak – čišćenje organizma odnosno uklanjanje toksina iz probavnog trakta, krvnih žila, pluća, kože i ostalih organa kako bi pravilno obavljali svoju funkciju u našem tijelu. 

– Ukoliko se toksini ne uklone iz tijela sasvim sigurno će naškoditi tijelu i duhu te ubrzati starenje. Zato u mom prodajnom asortimanu za povećanje kvalitete života i kroz pravilnu prehranu nudimo antilipidni čaj, digest tablete, hitozan koji čisti od toksina, regulira kolesterol i otkiseljava organizam. Korak dalje i je uzimanje dodataka prehrani koji će regulirati tjelesni sustav te omogućiti da organi rade pravilno i u sinergiji. Pozornost treba usmjeriti i da bi se ojačao i imunološki sustav te aktivirala sposobnost samoizlječenja – preporuča ova poduzetnica. Za bolju kvalitetu života, uz kvalitetnu prehranu, ova poduzetnica donosi i primjenom različitih aparata. 

– Svakako skrećem pozornost na primjenu aparata kojima podižemo život na viši nivo, poput ozonatora – .pročišćivača hrane, vode i zraka, hiper H čaše zdravlja, aparata za balans energije, za sve koji ne nalaze vrijeme za fizičke aktivnosti, koji osjećaju nedostatak energije, aparataza otklanjanje boli u tijelu, nesanice, glavobolje i migrene, za regulaciju tlaka, masažu,  energetske narukvice, koji su samo jedan dio sadržaja u našoj ponudi – nabraja Žarka Plenča naglašavajući kako u njezin jedinstven poduzetnički asortiman ulazi i program za zdravo spavanje, s energetskim zvijezdama i poludragim kamenjem. 

Centar za povećanje kvalitete života Normaviva, usmjeren je i brojnim sadržajima izgradnju i očuvanja pozitivnog mentalnog stava, pa se u njemu redovito održavaju i radionice kojima je cilj povećanje takve konstruktivne svijesti.

– Jer jedino kao visoko osviješteni možemo spoznati mogućnosti koje su u nama i dati velike rezultate sa optimalnom energijom. Upravo to i je cilj mojih aktivnosti sadašnjih i budućih, širiti svoju svijest kako bi unaprijedila zdravlje, bila zadovoljan čovjek i pozitivno djelovala u svojoj okolini – poručuje ova poduzetnica.

Da bismo učinkovito djelovali, razvijali svoje poduzetništvo, bili uspješni poduzetnici prvo moramo krenuti sami od sebe – podizanjem kvalitete svog  života i djelovanja. A upravo je to poduzetnička misija Žarke Plenča, u čiji centar Normaviva uvijek možete doći po savjete, informacije, ali i konkretne sadržaje kako biste unaprijedili kvalitetu svog života. 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp