Prijavite se za izbor “Najžene 21. stoljeća”, ugledne manifestacije koju organiziraju poduzetnice iz Srbije za cijelu regiju

Vizija Slađane Obradović – Petrović postala je učinkovit projekt bez državnih granica

“Najžena 21. stoljeća” predstavlja jedan od najprestižnijih izbora u ovom dijelu Europe, koji se zadnjih 16  godina organizira u Srbiji. Od ove godine i uz suradnju s Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom, te s pozivom svim poduzetnicama iz Hrvatske da se odazovu na natjecanje i prijave za ovu vrijednu titulu. 

Riječ je o prestižnoj nagradi koja se dodjeljuje svake četvrte godine ženama za njihove izuzetne rezultate u poslovanju i prepoznatljivosti na tržištu, kao i njihovim aktivnostima koje nose u poduzetništvu obilježje kvalitete, visokog poslovnog standarda koji donosi otvorena vrata za međunarodna tržišta i korak sa svjetskim brandovima. 1908209_10204197954604839_5197935337239722364_n

Nagrada se dodjeljuje za najbolje, najpriznatije, najpoštovanije, najuglednije predstavnice u nekoliko kategorija, a i hrvatske poduzetnice mogu se prijaviti na ovaj vrlo cijenjeni izbor jugoistočne Europe kojega vode poslovne žene iz Srbije, na čelu s poduzetnicom Slađanom Obradović – Petrović, idejnom začenicom projekta. 

– Ideja da pokrenem ovaj izbor bila je u motivaciji da pružim ženama mogućnost okružja u kojem će se upoznati, družiti, surađivati, a sve je krenulo i iz vlastitog osjećaja i potrebe za istim. Najveću motivaciju za ovo što organiziram već 16 godina nalazim u tome što držim da ako veći postotak žena bude bude nazočan u poduzetništvu, sigurno je da će čitavo društvo ići stalnim uzlaznim tijekom bez ikakvih turbulencija – opisuje poduzetnica Slađana Obradović – Petrović motivaciju za pokretanje uglednog izbora Najžene 21. stoljeća sa željom da se na natjecanje prijavi što više hrvatskih poduzetnica u cilju ojačavanja suradnje i poslovnih aktivnosti cijele regije. 

Slađana Obradović – Petrović, iznimno uspješna poduzetnica u Srbiji, trenutačno najviše energije “troši” na organizaciju ovog značajnog izbora. Osnivačica je agencije za marketing AIRLI NIVO, a poduzetničku svestranost pokazala je u nagradacijelom nizu događanja kojima je “kumovala” svojom stručnošću i znanjem. Unatoč činjenici da je samohrana majka, kako ističe, bez alimentacije i uz sve poduzetničke izazove u kojima je od 1990 godine, odgaja dva maloljetna dječaka i ne predaje se – ni u privatnom ni u poslovnom segmentu svog djelovanja. 

– Da bi uspjela u poduzetništvu, žena prije svega mora ulagati u svoju edukaciju,  a zatim biti spremna svaki izazov shvatiti kao šansu za uspjeh i napredak, a ne kao poraz. Poduzetnica mora imati samopouzdanja, dozu hrabrosti, ali i da zadrži svoju ženstvenost i požrtvovnost, što su ujedno i odlike žena za naš izbor – pojašnjava organizatorica Slađana Obradović – Petrović. Dodaje kako svaka od izabranih dobitnica titule “Najžena 21. stoljeća” mora imati prepoznatljivost u svom poslovanju, da posjeduje osobni autoritet i karizmu te slijedi ciljeve svog poslovanja prema uspješnosti.

A upravo je to odlika i mnogih poduzetnica iz Hrvatske, koje su sve brojnije iz dana u dan, zbog čega je i organizacija “Najžene 21. stoljeća” otvorila svoja vrata i kolegicama izvan Srbije.

– Žene iz Hrvatske, te regije jugoistočne Eurpe koje žele da informiraju o svojim aktivnostima, te da budu informirane o drugim poduzetnicama, da se upoznaju, povežu, surađuju i da promoviraju svoj potencijal, dobro su došle u naš projekt. Mogu to učiniti preko anketnog lista na internetskoj stranici NAJŽENA te da predlože ili budu predložene, a mi ćemo ih sigurno kontaktirati. Žene koje žele djelovati, zajedno će pronaći bolju budućnost – ističe organizatorica ovog izbora. 

Sve hrvatske poduzetnice koje se žele predstaviti i aktivno sudjelovati na svečanoj ceremoniji dodjele priznanja “Najžena 21. stoljeća” mogu se prijaviti na info@poduzetnica.hr ili izravno organizatoru ove manifestacije putem linka  PRIJAVA ZA IZBOR.

Svečana ceremonija dodjele prizanja, među kojima se za titulu “Najžene 21. stoljeća” očekuju i prijave hrvatskih poduzetnica, održat će se 18. studenoga u Beogradu u hotelu “Zlatnik”.

Ukoliko želite nazočiti ovom velikom događaju molimo da se prijavite putem linka OVDJE 

Izvor naslovne fotografije: CdM

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp