Pokreće se projekt „Mali i veliki zajedno u igri“ jer djeca i roditelji u Hrvatskoj sve manje provode vremena zajedno u zabavnim sadržajima

Protiv ružne statistike i sve manje vremena za naše najmlađe zanimljivom projektom poduzetnice Danijele Petrov

Nedavno istraživanje koje je provedeno među majkama Hrvatske, pokazalo je kako u prosjeku zaposleni roditelji imaju od 8 do 10 sati tjedno za provođenje vremena sa svojom djecom. I uz tako malo vremena koje odvajaju za djecu, zbog svakodnevne poslovne i privatne „gužve“ roditelji se sve manje igraju i zabavljaju s djecom, te kreativno i konstruktivno izgrađuju svoje odnose.

U takvim okolnostima, Happy igraonica u središtu Zagreba, Martićeva 14a, pokreće uz potporu Virtualnog ženskog poduzetničkog centra www.poduzenica.hr projekt Mali i veliki zajedno u igri“.

dsc_0044
poduzetnica Danijela Petrov

Projekt Mali i veliki zajedno u igripokrećemo u Happy igraonici s ciljem da se roditelji i djeca više druže kroz zabavne sadržaje i da više provode zajednički vrijeme kroz igru koja je najbolji način uspostavljanja kvalitetnog odnosa i izgradnje djeteta u zdravu i veselu osobu. Na ideju sam došla nakon što sam vidjela poražavajuće podatke iz istraživanja Virtualnog ženskog poduzetničkog centra o tome koliko ustvari malo provodimo vremena sa svojom djecom i koliko je od toga ustvari istinski posvećeno – igri. U nadi kako ćemo to promijenti pozivam sve roditelje da dovedu svoju djecu, za početak u Zagrebu, u igraonicu Happy radi druženja i igre sa svojom djecom – kazala je Danijela Petrov, poduzetnica i vlasnica igraonice Happy – inicijatorica projekta Mali i veliki zajedno u igri.

Happy igraonica, u vlasništvu poduzetnice Danijele Petrov, trenutačno je jedina igraonica i rođendaonica u Hrvatskoj, u kojoj se organiziraju zabave, proslave i rođendani od prve godine djetetovog života. Posebnost ove slavljeničke oaze svakako je da na svim događanjima mogu biti i manja djeca, dok mališani od šest mjeseci života, mogu koristiti i uživati happy2prostor ‘soft play’ igraonice.

Ovaj jedinstveni poslovni projekt, prvi takve vrste jer je usmjeren na dječju populaciju koja radi igre i proslava rođendana gotovo da nema potrebne i sigurne infrastrukture, nedavno je pokrenut i uspješno ga vodi poduzetnica Danijela Petrov.

Mali i veliki zajedno u igriupravo organiziramo u suradnji s Virtualnim ženskim poduzetničkim  centrom jer znamo kolika je odgovornost upravo na zaposlenim mamama da uspješno balansiraju između poslovnih i obiteljskih obaveza. Želimo da kroz ovaj projekt svi roditelji i njihova djeca kojima nedostaje druženja, igre, zajednički provedenog vremena, rezerviraju svoj termin u igraonici Happy, odrade sat, dva ili tri u našim prostorima koji su u cijelosti opremljeni isključivo za zabavu velikih i malih, te uživaju jedni uz druge, za što inače ne bi imali mogućnosti – najavila je poduzetnica Danijela Petrov.

happy5Happy je jedina hrvatska igraonica/rođendaonica za djecu od 0 do 12 godina, koja se prostire na dva kata s više od 100 četvornih metara prostora za igru, razonodu, zabavu, druženje, čuvanje djece, proslave rođendana, različite dječje sadržaje, a od sada i za projekt Mali i veliki zajedno u igri.

Cijelu igraonicu / rođendaonicu su uredili dizajneri – stručnjaci upravo za takve prostore. Za najmanje dizajnerski je uređena ‘Soft play’ igraonica, tu je i mirni kutakt igračaka (kuhinjica, barbie, bebe, autići, lego kockice, vlakići…) a sve se koristi kao zabavni poligon za igre prilagođene različitom uzrastu djece. Igraonica ima i ‘Happy dvoranu’ u kojoj se nalazi disko kugla s efektima za plesnu zabavu, a animatori organiziraju različite igre koje klinci obožavaju, kao i mala sportska natjecanja.

Sve prijave za sudjelovanje u projektu Mali i veliki zajedno u igrii neometanu zabavu roditelja i djece i igri, mogu se obaviti na:

Rođendaonice i igraonice Happy 

Danijela Petrov

Vlasnica

Mob: 091/444-33-60

Adresa: Martićeva 14a, Zagreb

E mail: info@rodjendaonicahappy.com

web: www.rodjendaonicahappy.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp