Uspješna kombinacija naizgled dva nespojiva elementa- coaching i poslovanje salona

web-foto-imlIvana Mišić Lokar vlasnica je IML Life Coachinga, ali i žena koja je 25 godina provela baveći se prodajom, franšiznim projektima, organizacijom prodajnih timova, a u zadnjih 15 godina je stekla zavidno iskustvo u B2B i B2C poslovanju u području kozmetičke industrije. To je žena ugodnog glasa, vatrene crvene kose i sjajne energije koja će zasigurno svojim stavom, znanjem i iskustvom zaokupiti vašu pažnju.

Posebne specijalnosti su joj plasiranje novih brendova na tržište regije te strategija i organizacija poslovanja. Paralelno je razvijala i svoju drugu stranu, okrenutu coachingu koji je sve poželjniji i u poslovnom i privatnom životu. Paralelno s profesionalnim iskustvom stekla je licencu life coacha i NLP practicionera te je aktivni član HUC hrvatske udruge coacheva. Ivana je intuitivna osoba te vrlo vješto radi s ljudima koji su otvoreni k osobnom razvoju, a posebno onima koji žele poboljšati partnerske odnose. Svaki čovjek ima pitanja, problema, nedoumica, skrivenih blokada koje ga koče za napredak u životu. Coachevi ili životni učitelji pomažu svakom pojedincu da živi svoje najbolje JA. Osvještavanjem sebe kao osobe s puno mana i vrlina, prihvaćanjem da smo takvi kakvi jesmo te radeći na sebi možemo zaista napraviti što god želimo. Ljudi se često prepuštaju životu, a life coachevi im ustvari pomažu da se „izbace“ iz svakodnevnice i preuzmu aktivnu ulogu kreatora svoje sadašnjosti.

Ivana će za sebe reći: „ Veselim se ostvarenju ciljeva svojih polaznika jer smatram da je svaka osoba sposobna uspjeti i ostvariti sve za što se odluči. No, najprije treba postaviti svoj osobni, profesionalni ili neki drugi cilj. Na putu ostvarenja svojega cilja ona značajno raste, razotkriva se, uči, muči se, veseli se, plače, negoduje, sazrijeva, odlučuje, oblikuje se i upoznaje sebe, ali tijekom procesa postaje sretna. Dosljednost je ključna riječ jer omogućava ostvarenje svakog cilja.“

Prije godinu dana odvažila se ostaviti dobro plaćeni posao brand managera jedne velike kompanije i krenuti u poduzetničke vode. Osim coachinga, održavanja prodajnih seminara i edukacija, zajedno sa kolegicom Sanjom Varlaj (stručnjakinja s više od 20 godina iskustva u području PR-a , marketinga i prodaje, NLP trener i Business Coach) osmislila je SVIM tim.

SVIM tim je jedini tim profesionalaca te vrste u Hrvatskoj koji kroz edukacije vlasnika i zaposlenika frizerskih i beauty salona, konzultacije, grupna i individualna savjetovanja te analize postojećeg stanja daju idejna rješenja i prijedloge za reorganizaciju poslovanja te poboljšanje poslovanja i funkcionalan rad salona.

Svjesne da je vlasnicima salona važno imati optimalnu organizaciju, dobru komunikaciju sa zaposlenicima, alate i ideje za efikasan marketing kako bi imali uspješan salon, kroz projekt SVIM tima ove dvije iskusne žene nude rješenja koja će svaki frizerski ili beauty salon učiniti uspješnim.

Moto SVIM tima: Lijepo je biti vlasnik uspješnog biznisa, ali nikako i rob svog salona!

 

Kontakt:

IML LIFE COACHING

Ivana Mišić Lokar

+385 99 806 3119

ivana.misic.lokar@gmail.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp