Donita kozmetički cenar – Novo ruho salona s tradicijom

logo-donita

Anita Vilhar, vlasnica Donita kozmetičkog centra kojeg je preuzela nakon umirovljenja svoje majke ambiciozno je krenula u kompletno preuređenje i uvođenje novih usluga u salon s dugogodišnjom tradicijom.

Svoje znanje „ispekla“ je radeći 18 godina kao profesionalni kozmetičar u majčinom salonu, a onda se prije dvije godine odvažila i preuzela salon sa željom da ponudi svojim klijenticama i neke novitete poput rješavanja problema bora i tamnih mrlja  koje muče sve veći broj žena tretmanima Dermarollerom. Koliko je uspješna u tome svjedoči i sve veći broj zadovoljnih žena koje nemaju problema slikati se prije i poslije tretmana te pokazati koliko su zadovoljne.

Kod Anite i „njenih cura“ kako ih ona od milja zove riješiti ćete i probleme sa celulitom, a posebnim „špek tretmanom“ istopiti ćete i zadnje masne stanice te uskočiti u svoju omiljenu haljinu.

Ipak, najveća ljubav joj se iscrtavanje odnosno permanentni make  up i medicinska pigmentacija koji joj doduše uzimaju dosta vremena prije samog tretmana pa se često do kasno u noć priprema i razmišlja što bi svakoj pojedinoj klijentici najbolje pristajalo. Njena ambicioznost i ljubav prema kozmetičkim novitetima zaintrigirale su i njene klijentice koje će zbog dobrog permanentnom make upa doći čak iz Njemačke.

Kozmetički centar Donita nalazi se u Vinogradskoj ulici 2B. Vlasnica ga je nedavno preuredila  te ga  pretvorila u zanimljiv i ugodan kutak gdje se možete odmoriti i opustiti tijekom tretmana.

048

Za sebe Anita kaže: „Volim i uživam u svom poslu te sam sretna kada vidim osmjeh i zadovoljstvo na licu svojih klijentica. Svaka osoba je važna imala ona 15 godina i borila sa s mladenačkim aknama ili kao što smo nedavno gospođu od 80 godina  našminkali za njen rođendan i pridonijeli da se na taj dan osjeća posebno.“

I vlasnica i njene kozmetičarke prate trendove, ali pružaju uslugu prilagođenu karakteristikama kože, izgledu lica i osobnosti svakog klijenta. Dobar izgled je kombinacija stila, naglaska na prirodnoj ljepoti osobe sa daškom osobnosti i prirodnosti što je ujedno i misao vodilja salona Donita- mjesta na kojem se žene osjećaju posebno dugo nakon tretmana.

03402021517pm7pm11pm619

Kozmetički centar Donita

Vinogradska 2b, Zagreb

Tel. 01/ 37 05 027 | Mob. 091 531 66 98 | E-mail: salon.donita@gmail.com

Radno vrijeme: Pon–Pet 10–20 h | Subota 09–14 h

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp