Odaberite najbolje ljude za svoj tim

Jedan od ključnih faktora uspješnosti i rasta kompanije su zasigurno ljudi. Uspješne kompanije svoj rast temelje upravo na učinkovitim timovima s talentiranim pojedincima u njima. Ovakve kompanije imaju dobar proces odabira pravih kandidata koji uključuje razgovor s kandidatima i pomnu selekciju.

Druge kompanije su suočene s neučinkovitim timovima što u konačnici znači da ključni ljudi u kompaniji 80 % svoga vremena troše na upravljanje pogrešnim ljudima, a svega 20 % na dobrim, te na taj način većinu vremena koriste kako bi otkrivali pogreške i rješavali probleme.

Odabir kanidata za zapošljavanje ili formiranje timova često zna biti vrlo frustrirajuć. U procesu odabira oslanjamo se na prvi dojam, a kandidati svojom prezentacijom ponekad sebe predstave u najboljem svjetlu, a ponekad u puno lošijem nego što zaista jesu. Isto tako se zna dogoditi da nekim kandidatima predstavljanje ide puno bolje nego uklapanje u tim i provedba radnih zadataka što često ne možemo uočiti tijekom kratkog procesa selekcije.

Na što sve treba obratiti pozornost u odabiru kandidata, kako razgovarati s njima i prepoznati dobru prezentaciju i lošeg kandidata, i lošu prezentaciju iza koje se skriva pravi talent, kako biti siguran da je odabir dobar te kakav vam je trenutni postav i što može bolje – otkrijte na našoj sljedećoj radionici.

Naša sljedeća radionica s temom: „Odaberite najbolje ljude za svoj tim“ održat će se u utorak 13. rujna 2016. g. u Regus centru, Hektorovićeva 2 (preko puta Autobusnog kolodvora Zagreb) s početkom u 8 sati. Predviđeno trajanje do 14:45.

Broj mjesta ograničen.

Za više informacija javite se na kontakte:

 

Ivana-AG-Email-Signature

Zeljka-AG-Email-Signature

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp