Prijavite se za susret u Celju sa slovenskim kolegicama poduzetnicama i predstavite svoje poslovne mogućnosti

U organizaciji Zajednice poduzetnica Slovenije i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra

Prvog dana otvorenja Međunarodnog obrtničkog poduzetničkog sajma MOS, 13. rujna 2016., u Celju će se održati Dan hrvatski poduzetnica, na inicijativu i uz veliko zalaganje kolegica iz nama susjedne države, a u organizaciji Zajednice poduzetnica Slovenije i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra. Riječ je o želji što više osnažiti žensko poduzetništvo bez obzira na državu u kojoj se razvijalo, kao i što više povezati poduzetnice šireći tržišne i poslovne mogućnosti.

Slika (2)Upravo s tim ciljem pozivaju se sve poduzetnice, članice Virtualnog ženskog poduzetničkog centra kao i sve one koje će to biti, da sudjeluju na ovoj velikoj poduzetničkog aktivnosti na Međunarodnom obrtničkom poduzetničkom sajmu u Celju prvog dana otvorenja sajamske manifestacije.

Sve zainteresirane poduzetnice za predstavljanje u Celju koje je u cijelosti besplatno i dar kolegica iz Zajednice poduzetnica Slovenije, da se što prije prijave na info@poduzetnica.hr ili mobitel: 091 519 09 23.

 

Na celjskom sajmu ćemo imati štand u opsegu od 75 m2 u stilu poslovnog sajamskog kafića sa mogućnošću prezentacije (prostor je ozvučen a imamo i veliki TV ekran, na kojemu možemo predstaviti video materijale i PPT prezentacije. Ukoliko bi vaše poduzetnice nastupile na sajamskom prostoru, opis njihovih nastupa morali bi stići pravovremeno, kako bi ih mogli uvrstiti u katalog sajamskog prostora.Slika (6)

– Na dan otvaranja Sajma organiziramo poseban Dan hrvatskih poduzetnica, te match making s kolegicama, koje bi stigle iz Maribora i Ljubljane tom prilikom. Na Celjskom sajmu ćemo imati štand od 75 četvornih metara u stilu poslovnog sajamskog kafića s mogućnostima prezentacije hrvatskih i slovenskih poduzetnica. Pprostor je ozvučen, a imamo i veliki TV ekran, na kojemu možemo predstaviti video materijale i PPT prezentacije. Za hrvatske poduzetnice koje se prijave putem Virtualnog ženskog poduzetničkog centra za sudjelovanje i nastup na sajamskom prostoru, što je besplatno i u cilju promocije ženskog poduzetništva, svakako ćemo njihove sadržaje uvrstiti i u katalog sajamskog prostora –  najavila je Marta Turk, predstavnica GZS Gospodarske komore Ljubljane i predsjednica Zajednice poduzetnica Slovenije.

Novomesto_23082016 (16)
Marta Turk i Sanela Dropulić u planiranju zajedničkih aktivnosti slovenskih i hrvatskih poduzetnica

U sklopu sajma u Celju održat će se 15. rujna i Međunarodni formu na temu “Žene i poduzetništvo” s brojnim uzvanicima iz Slovenije i inozemstva, a u cilju da se položaj žena u poduzetništvo i na tržištu što više pojasni i unaprijedi. 

Besplatni nastup, promocija i predstavljanje hrvatskih poduzetnica na sajmu u Celju, koji je jedan od najvećih te vrste danas u Europi, veliki je dar kolegica iz Slovenije članicama Virtualnog ženskog poduzetničkog centra u cilju međusobne suradnje i što bolje povezanosti te zajedničkog istupa na tržištu. Među ženama nema granica kada je poduzetništvo u pitanju, samo želja da se što bolje povežemo, surađujemo i međusobno pomažemo jer u svakoj državi jugoistočne Europe poduzetnice imaju nezahvalan položaj i suradnja je nužna. Da bi se žensko poduzetništvo vinulo prema još većem razvoju, ovakve inicijative su dobro došao vjetar u jedra poslovanju žena na realnom tržištu i Novomesto_23082016 (2)od srca hvala kolegicama iz Slovenije na pruženoj ruci suradnje – izjavila je u povodu organiziranja nastupa u Celju na Danu hrvatskih poduzetnica Sanela Dropulić, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Inače suradnja između Zajednice poduzetnica Slovenije i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra inicirana je polovicom kolovoza ove godine, te je odmah urodila i konkretnim plodovima međusobnog razumijevanja i uvažavanja s organizacijom besplatnog nastupa i poslovnih susreta u Celju. Slične se aktivnosti planiraju i u Zagrebu, napose na Kongresu poduzetnica jugoistočne Europe kojemu će glavni hrvatski grad biti domaćin 08. ožujka 2016. godine. u organizaciji Virtualnog ženskog poduzetičkog centra. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp