Samo za poduzetnice – četiri dana Sankt Peterburga uz Adria putovanja

Uz puno rada, ženama treba i malo opuštanja

Gotovo da nema žene poduzetnice koja ima vremena za sebe i svoje potrebe, pa bilo to čak i na kratko odvojeno vrijeme od svega nekoliko minuta ukradeno od svih. Dobro to zna i poduzetnica Daliborka Ulemek, vlasnica tvrtke Adria
putovanja, kada je u suradnji s Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom kreirala posebno četverodnevno putovanje i letakobliazak u Sankt Peterburga za poduzetnice, sa željom da svaka žena pokuša pronaći malo vremena za sebe i uživati u jednom od najljepših gradova na svijetu. 

Daliborka Ulemek, svoju je poduzetničku aktivnost, uz ostalo usmjerila kreiranju turističkih aranžmana i sadržaja za ruske goste koji posjećuju Hrvatsku, ali kao odličan poznavatelj Rusije i svega što ova država ima za ponuditi, ponudila je, u prvom redu poduzetnicama, putovanja kojima se može upoznati i istok Europe, donedano sakriven iza čvrste socijalističke zavjese bivšeg SSSR-a.

– Sankt Peterburg je u punom smislu riječi jedan od najljepših gradova svijeta. Kako sam i sama poduzetnica vodila sam se mišlju kreirati putovanje tijekom kojega će poduzetnice moći puno toga iskusiti na jednom mjestu, u puno pogleda i kroz brojne mogućnosti, a ujedno spojiti i turizam i poslovne aktivnosti. Naime, dosta poduzetnica želi upoznati Rusiju radi mogućnosti i poslovanja s tim velikim tržištem, a posjet Sant Petersburgu je odlična prilika za to u organizaciji Adria putovanja i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra – najavljuje poduzetnica Ulemek.

Od prvog dana posjeta Sankt Peterburga i prvog sadržaja programa koji uključuje vožnju po obalama Neve i praćenje podizanja mostova, pa do zadnjeg dana kada se posjećuju obale finskog zaljeva, u Peterhof koji je 47 km od velebnog ruskog prijestolnog grada, turistički aranžman je prepun zanimljivih aktivnosti i obilazak.

Sve prijave za putovanje primamo na mail: info@poduzetnica.hr i broj mobitela: 091 519 09 23

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp