Unaprijedite svoje poslovanje uz Loyalty program Virtualnog ženskog poduzetničkog centra

S više od tri stotine članica i članova, a u svega šest mjeseci postojanja, Loyalty program Virtualnog ženskog poduzetničkog centra je postao jedna od najbrže rastućih platformi za promociju usluga i proizvoda poduzetnica i poduzetnika koje okupljamo, te učinkovit način za pronalazak klijenata i kupaca.

Jer globalna istraživanja ekonomskih trendova pokazuju da se najkvalitetnije tržišne pozicije “osvajaju” kroz umrežavanje i poduzetničko povezivanje uz promociju usluga i proizvoda koje nudite tržištu.

ordinacija-balenovic6Stoga ni trenutka nije dvojio pristupiti Loyalty programu od prvog dana i dr. dent. med. Nino Balenović, koji kroz Loyalty program Virtualnog ženskog poduzetničkog centra nudi deset posto popusta na sve stomatološke usluge u svojoj ordinaciji. A riječ je o stomatološkoj ordinaciji koja je nekoliko puta po izboru pacijenata diljem Hrvatske više puta proglašena za jednu od najboljih u Hrvatskoj.

– Privatna stomatološka ordinacija Balenović, Pavla Hatza 23, Zagreb ima dugogodišnju povijest provođenja dentalnenino-balenoviczdravstvene zaštite i među prvim je privatnim praksama osnovanim u Zagrebu prije gotovo 50 godina. Poznata je po stalnom praćenju novih tehnologija, pa tako i unatrag nekoliko godina od kada se primjenjuje najsuvremenija tehnologija izrade keramičkih krunica i ljuskica koja omogućava izradu novih zubi unutar 24 sata. Kvalitetu i stručnost našeg rada, kao i najnovija tehnološka otkrića na području dentalne medicine, te primjenu suvremenih znanja u liječenju zuba možete i osobno iskusiti u 10 posto popusta ostvarenih preko Loyalty programa Virtualnog ženskog poduzetničkog centra – najavljuje dr. dent. med. Nino Balenović.

U Loyalty programu je i mr.sc. Ivana Radić, vlasnica tvrtkePResentcommunications d.o.o., specijalizirane za tržišne komunikacije, u prvom redu poduzetnicima koji tek poslovno izlaze na tržište, ali i onima koji su već formirani i “zreli” za unapređenje svojih poslovnih aktivnosti.

– I veliki i mali znaju da je poslovanje bez marketinga i tržišnih komunikacija nezamislivo. Ako nisi nazočan naIvana Radićwebu, nemaš profile na društvenim mrežama, imaš loš vizualni identitet i ne komuniciraš sa svojim kupcima, klijentima i ostalim javnostima, to je kao da plivaš u moru bez vode. Poduzetnicima je važno izgraditi kvalitetan odnos sa kupcima, uspostaviti dobru komunikaciju i izgraditi brand. Uzmete li na primjer restoran, njegova primarna zadaća je usluga hrane i pića. Zadaća restorana nije zabavljati goste, ali oni najbolji rade upravo to. Zašto? Zato jer je to ono čime se razlikuju od drugih, ljudi se kod njih dobro osjećaju i doći će ponovno. Izvrsna usluga čini razliku – ističe mr.sc. Ivana Radić, koja cijeli niz alata koji se nude u tržišnim komunikacijama i portfoliju tvrtke PResentcommunications, nudi i 20 posto popusta kroz Loyalty program Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Uz Loyalty program je i web/grafički dizajner Dražen Stopić, vlasnik Code Lab poslovnog poduhvata, također od prvog dana, koji rado ističe kako je preko ove platforme stigao do brojnih klijenata posljednjih Direktor Code lab-a, web dizajnermjeseci. Uz 20 posto popusta na web i grafički dizajn, izradu novi ili redizajn postojećih internetskih stranica, izradu logotipa, vizualnog identiteta, letaka, oglasa, plakata, mnogi su prepoznali pogodnosti korištenja usluga Code lab-a.

– Loyalty program je novost u povezivanju kupaca i klijenata u potrazi za određenim uslugama i proizvodima s jedne strane, te poduzetnica i poduzetnika poput mene koji ih mogu ponuditi – kvalitetno, povoljno i uz ispunjavanje želja klijenata i kupaca do maksimalne doze zadovoljstva, kroz učinkovitu digitalnu platformu i promociju. To su jednostavno noviteti koji dolaze, stoga mi je drago da sam dio jedne takve pionirske aktivnosti, umrežavanja i povezivanja, koja je već sutra naša učinkovita budućnost – ocijenio je svoje članstvo u Loyalty programu poduzetnik Dražen Stopić.

Njegovo zadovoljstvo ovim programom Virtualnog ženskog poduzetničkog centra dijeli i Sandra Belčić, direktorica i suvlasnica u tvrtki Zagrebačka stvarnost, koja se nedavno pridružila Loyalty programu. Zagrebačka stvarnost d.o.o. posluje od 1992. godine i prošla je mnoge tržišne izazove. Direktorica Sandra Belčić smatra da je sasvim prirodno i da su u Loyalty programu Virtualnog ženskog poduzetničkog centra kao nastavak novih tržišnih aktivnosti i načina promocije.
– Umrežavanje i povezivanje je danas glavnina poslovnih aktivnosti. Hrvatsko poslovanje se bazira na tome – dakle onaj tko ostane “začahuren” i bez poslovnih kontakata i promocije na više strana – ostaje bez kupaca ili klijenata. Loyalty progam mi se učinio stoga vrlo perspektabilnim za ono što planiram od poslovnih aktivnosti i sasvim razumljivo postala sam članica programa – ističe Sandra Belčić, direktorica Zagrebačke stvarnosti.virtualni-centar

Temeljem iskustava koje smo stekli, ali i učinkovitog razvoja platforme Loyalty programa, čije sadržaje putem newslettera prati 11.000 korisnika, te putem Virtualnog ženskog poduzetničkog centra www.poduzetnica.hr oko 1.300 jedinstvenih čitatelja dnevno, svakako je odlična prilika da svaka poduzetnica i poduzetnik iskoristi tu mogućnost i prezentira svoje usluge i proizvode kroz Loyalty program, za promociju svojih aktivnosti i predstavljanje budućim korisnicima, kupcima i klijentima.

Dobro nam došli u Loyalty program Virtualnog ženskog poduzeničkog centra

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp