Započnite dan uz “Škrinjicu pozitivnih misli” i ništa vam ga neće pokvariti

Poduzetnica Mirjana Petković “patentirala” proizvod koji donosi samo dobro raspoloženje

“Misao prethodi djelu!” stara je kineska poslovica, koja bi primjenjeno na hrvatsko poduzetništvo značila – Pazite što mislite – da se tako ne bi i dogodilo. A upravo je misaono stanje svake poduzetnice izuzetno bitno jer negativnost rađa negativnu energiju, a pozitivne misli pozitivnu. Svjesna je toga i Mirjana Petković (40) koja se bavi life coachingom, a kao temelj svog rada uvijek stavlja pozitivne misli, pozitivnu energiju i pozitivna djela koja najbrže iZagreb, 17.09.2015 - Life choach trenerica Mirjana Petkovic najkvalitetnije dovode do učinkovitosti i kvalitete poduzetništva. Svoju poduzetničku, ali i životnu filozofiju pretočila je u inovativni proizvod “Škrinjica pozitivnih misli”, od nedavno lansiranog na domaće tržište.  Jer u Hrvatskoj se sve gleda jako crno, vrlo pesimistično, kritično i negativno, što će sigurno promijeniti kad svatko od nas otvori škrinjicu, pa taman i samo jednom.

– Škrinjica pozitivnih misli su afirmacijske kartice koje su nastale kao ideje za podizanje svijesti naših građana, u prvom redu poduzetnika, kako bi bili pozitivniji, ljepše razmišljali, kako bi svijet u kojem djelujemo učinili boljim. Kako se bavim radionicama za osobni rast i razvoj, škrinjica odnosno afirmacijske kartice prvotno su nastali za moje polaznike. No, kada sam vidjela koliko ih ljudi rado primaju, čitaju, vesele im se, odlučila sam to pretočiti u proizvod za svakoga – ističe poduzetnica Mirjana Petković savjetujući da se škrinjica drži pokraj kreveta, te svakodnevno “konzumira” barem jedna kartica s pozitivnom mišlju karicakako bi se uspješno krenulo u aktivnosti.

Škrinjica ima 99 kartica, koje su svaka zasebno oslikane i prožete pozitivnim mislima i motivima, iz svih područja života i djelovanja. Kartice donose afirmaciju za svakoga – i u poslu, i u ljubavi, i u obitelji nastojeći potaknuti individualno pozitivno razmišljanje, ali još važnije – djelovanje. 

– Škrinjica se može naručiti preko Loyalty programa Virtualnog ženskog poduzeničkog centra te svi kupci ostvaruju 10 posto popusta. Škrinjica je idealan poklon samom sebi u prvom redu, no osim za vlastitu uporabu ovaj proizvod je idealan i za sve druge u našim životima, bez obzira je li riječ o prijateljima ili poslovnim suradnicima – pojašnjava autorica Škrinjice. 

Ovaj jedinstveni hrvatski proizvod uskoro će se naći i u engleskom izdanju ne samo kao suvenir iz naše države koji širi pozitivizam nego i poticaj za širenje pozitivne energije gdje god je moguće. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp