3 R seminar – vrhunske predavačice uče poduzetnice praktičnim alatima za postizanje unutarnjeg mira i sklada, koji su koraci do poslovnog uspjeha

Recharge, Renew, Reboot ponovno okuplja poslovne žene od 24. do 25. lipnja u Zagrebu

Hrvatske poduzetnice i managerice, ponovno će se okupiti na seminaru 3 R – Recharge, Renew, Reboot koji će se održati u Zagrebu, od 24. do 25. lipnja, u prostoru poslovnog showrooma Poppy.

Tijekom dva dana, s polaznicama će raditi vrhunske predavačice i majstorice svojih disciplina, Dragana Jovanović, 3R - vizual 7life, health i business coacerica iz Beograda, dr.sc. Elvira Mlivić Budeš, konzultantica za razvoj poslovnih vještina iz Vedre kuće znanja Filaks, marketinška stručnjakinja i image konzultantica Andreja Horvatić i eko poduzetnica Marina Zubak, zajedno s eksperticom za zdravo kuhanje Rominom Mlinarević.

– Program 3R jedinstvena je regionalna platforma za žene iz poslovnog sektora koju su zajednički pokrenuli Virtualni ženski poduzetnički centar iz Zagreba i poduzetnice okupljene oko agencije Kodil Media, a obuhvaća stjecanje praktičnih znanja i tehnika iz područja osobnog razvoja, nudeći polaznicama i sudionicama nova znanja, praktične antistresne i energizirajuće alate primjenjime na radnom mjestu i u životnoj svakodnevici, te također nutricionističke i zdravstvene savjete – opisuje Koraljka Dilić, idejna pokretačica i organizatorica 3 R – Recharge, Renew, Reboot programa.

Predstojeći 3R seminar otvorit će Dragana Jovanović, renomirana health, life i business coacherica iz Beograda, koja je premijerno gostovala sa svojim seminarom Dan za Tebe i na proteklom 3R seminaru, a ovoga će puta seminar usredotočiti na dvije teme: „Kako da stvorimo i zaštitimo energiju“ i „Obnovite energiju na dnevnom nivou – rituali rade za nas i štede nam energiju“.

Dragana Jovanovic_novaUz Draganu Jovaović, polaznice će vježbati i yogu za poduzetnice-yogu u stolici koja je odlična antistresna metoda za primjenu na radnom mjestu.

– Često se događa da svojim životnim stilom same sebe dovedemo u stanje stresa i da nemamo energije koja može prihvatiti vanjske izazove. Mi ne možemo mijenjati druge ljude i događaje koji su nekada stresni, ali možemo sebe ojačati, tako da nas stres ne ošteti. Kada savladamo određene tehnike koje ćemo učiti na predstojećem 3R seminaru i mom Danu za Tebe, moći ćemo izgraditi temelje koji nas mogu nositi kroz sve izazove koje život stavlja pred nas. Po tome je Dan za Tebe drugačiji seminar za žene iz poslovnog sektora, jer predstavlja svojevrsni vodič koji će ih usredotočiti na stvaranje uspješnog života, a ne samo uspješne karijere – ističe Dragana Jovanović, koja svoje seminare uspješno provodi u brojnim velikim korporacijama, među kojima su i Société Générale, Grand Aroma, Mg Mivela, Oréal Paris, a također, svoj program yoge u stolici provodi i u medijskim kućama.

Ova program ugledne stručnjakinje iz Beograda daje alate za život od 0-24 s namjerom da njima pokrijemo sve aspekte života.

– Uspjeh je ogledalo unutrašnjeg bića. Možemo biti upućeni u sve vještine prodaje, ali ako ne pokrenemo potencijale u sebi – nećemo ih moći primijeniti dok pričamo o velikim ciljevima i viziji. Uvijjk imajte na umu da je njihovo ostvarenje na nama i da sve počinje od nas, iznutra – dodaje Dragana Jovanović.

Predavačica dr.sc. Elvira Mlivić Budeš polaznicima 3R seminara otkriti će „Kako postizati bolje rezultate u poslu“ i „4 koraka do uspješnog života: Razumijevanje poslovnog života“.

– Današnje vrijeme brzog tempa, prevelikog broja informacija, susreta s većim brojem ljudi i povećanjem zahtjeva na Elvira-profilnaposlu, ostavlja trag sumnje da možda i ne radimo sve kako treba ili da možda nismo na “razini zadatka” i usklađeni s poslovnim očekivanjima. Mnoge osobe tragaju za moći koju su izgubile ispunjavajući svoje svakodnevne obveze, ispunjavajući tuđe ciljeve u procesu traženje svog mjesta na poslovnoj sceni. Uspješna žena je vođena unutarnjom mudrosti i posjeduje svoja vlastita pravila za opis svijeta koji je okružuje. Kad ne postoje vlastita objašnjenja, kad je tempo kaotičan i kad tragamo za smislom, događaju se frustracije, nezadovoljstva i preopterećenje. Za sve one koji žele znati kako se vratiti sebi, ova edukacija je itekako korisna i potrebna – ističe dr. sc. Elvira Mlivić Budeš, konzultantica za razvoj poslovnih vještina, koja će tijekom dva seminarska dana održati dvije radionice.

Poseban dio 3R seminara bit će posvećen image konzultingu za žene iz poslovnog sektora, uz Andreju Horvatić, marketinšku stručnjakinju koja je po završetku specijalizacije na modnoj akademiji za specijalisticu imidž konzaltinga u Milanu (Fashion Academy Uptodate) u Zagrebu pokrenula jedinstven program ProfasHion, koja sadrži osobni i korporativni image consulting.

– Worksonality označava poseban imidž pri postizanju poslovnog uspjeha. Poslovna hijerarhija u svim profesijama zahtijeva kako različite osobnosti (personality), tako i drugačiji worksonality. Je li moguće imidžom utjecati upravo na worksonality? Kako? Znamo li poručiti što jesto, što želimo biti u budućnosti, tko želimo biti i gdje – najavljuje Andreja Horvatić samo neke od zanimljivih tema kojima će se baviti u svom dijelu seminara.

Konačno, krajem drugog dana 3R seminara, uz znanja o primjeni konoplje u zdravoj prehrani u radionici pod vodstvom Marine Zubak, ekopoduzetnice i vlasnice tvrtke i trgovine Konoplja&co, prve takve s organskim proizvodima od konoplje u regiji, s Rominom Mlinarević, polaznice seminara spravljat će zdrave smoothije, koji su optimalna podrška u svakom stresnom i užurbanom danu svake poduzetnice.

Inače, ovo je drugo izdanje 3R programa u Hrvatskoj, a nakon uspješnog premijernog izdanja koje je okupilo brojne poduzetnice u Mariji Bistrici početkom travnja, predstojeći 3R seminar nova je prilika za stjecanje vrijednih znanja i vještina, ali i za poduzetničko umrežavanje.

Prijave na: 3Rprogram@gmail.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp