Mlada poduzetnica iz Svete Nedelje lansirala jedinstveni suvenir za hrvatske putnike i inozemne turiste

Hrvatska, s razlogom jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija svijeta, kao i turisti koji sve više posjećuju Lijepu našu, ove ljetne sezone godišnjih odmora dobili su izvorni hrvatski suvenir – proizvod namijenjen putovanjima i onima koji putuju.
Mlada poduzetnica i dizajnerica Magdalena Bešker, vlasnica tvrtke „Ulica snova“ iz Svete Nedelje, kreirala je i lansirala na domaće tržište uoči ovogodišnje turističke sezone – Moj passport etui, poseban dizajnirani omot u bogatom spektru boja, te koji je rađen i kao perslonalizirani suvenir u kojemu čuvamo, nosimo i koristimo putne isprave. DSC02389

Moj passport etui – jedinstveni proizvod domaćeg ženskog poduzetništva nije poseban samo na hrvatskom tržištu nego i svjetskom, gdje nema personaliziranih etuia putnih isprava u toliko boja i prije svega mogućnosti personalizacije – tj. ispisa imena, slogana, stihova najdraže pjesme, citata…

Uz njega mlada poslovna žena i dizajnerica Magdalena Bešker na tržište je lansirala i Moj dnevnik putovanja (My travel diary), u kojega bilježimo i ostavljamo za sjećanje detalje naših putovanja. Riječ je o proizvodu veličine putovnice te koji se nosi uz putovnicu, čime je bojazan da ćemo ga uoči odlaska na putovanje – zaboraviti.

– Moj passport etui i My travel diary ručno su rađeni suveniri, koji imaju dodatnu posebnost jer mogu biti personaliziran za magdalena-besker1osobu koja ga kupuje – u odabiru željenih boja iz palete više od 40 ponuđenih nijansi, kao i ukrašen vlastitim imenom i personaliziranim porukama. My travel diary dolazi na domaće tržište kao suvenir na engleskom jeziku namijenjen svim inozemnim turistima koji dolaze u našu državu, ali ga mogu koristi i naši građani za putovanja izvan Hrvatske – opisala je ove nove, zanimljive i unikatane hrvatske suvenire njihova autorica, mlada poduzetnica Magdalena Bešker.

Glavna dizajnerska misao bila je da ovi „putni suveniri“ za sve građane Hrvatske koji putuju, kao i za sve ino-turiste koji dolaze u Lijepu našu, budu šareni, veseli i zabavni.
Putovnica uronjena u personalizirani etui sigurno neće biti zaboravljena, baš kao niti zanimljiva putovanja u proizvodu My travel diary koji je ispunjen rubrikama za popunjavanje dojmova s putovanja, noseći obilježje trajne uspomene na krajeve koji su se posjetili.

– My travel diary na prve dvije stvari donosi rubrike o tome što moramo napraviti prije samog putovanja kao bi se što kvalitetnije pripremili za odlazak, ali i da nešto ne bi zaboravili. Ostatak sadrži više od 20 rubrika u koje unosimo sjećanje sa svojih putovanja koji su nas najviše impresionirali, zabavili, pamtimo okuse jela koje smo kušali, povijesne znamenitosti koje smo vidjeli, suvenire koje smo kupili, ali i mjesta gdje smo išli u noćne provode – približava svoj proizvod dizajnerica Magdalena Bešker.DSC02445

Ova jedinstveni hrvatski suvenir koji se pojavio na tržištu ne samo u Hrvatskoj u engleskoj verziji uoči nove turističke sezone. Ovi jedinstveni proizvodi mogu se kupiti i u ostalim državama jugoistočne Europe, a sprema se izvoz i na tržište EU-a.
Svi proizvodi mlade poduzetnice Magdalene Bešker, u kolekciji s najnovijima mogu se naručiti putem web shopa www.ulicasnova.hr , Facebook stranice MojPlaner te na Instragam profilu MOJ PLANER.
Ovo zanimljivi proizvodi uskoro će se naći na prodajnim mjestima u domaćim zračnim lukama kao i suvenirnicama.

 

PROIZVODE ULICE SNOVA MOŽETE KUPITI UZ 10 POSTO POPUSTA ZAHVALJUJUĆI LOYALTY PROGRAMU VIRTUALNOG ŽENSKOG PODUZETNIČKOG CENTRA
Izaberite svoj proizvod i naručite iz Loyalty programa poduzetnice Magdalene Bešker

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp