Hrvatski beach – party kupaći kostimi osvajaju investitore i tržište Sjedinjenih Američkih Država

Veliki uspjeh mlade poduzetnice Martine Kuntić iz Križevaca

Mlada poduzetnica Martina Kuntić (28), magistrica ekonomije iz Križevaca, vlasnica tvrtke Dimora d.o.o., postigla je veliki poslovni uspjeh sa svojim dizajnerskim brandom Agjamal, linijom Beach – party kupaćih kostima, casual odjeće i večernjih haljina na američkom tržištu.
Naime, poduzetnica Martina Kuntić, nedavno je kao jedina poduzetnica u modnoj industriji s područja jugoistoče Europe, pozvanamartina-kuntic-las-vegas posjetiti, sudjelovanje i predstavljanje na „Magic-u“ najvećoj svjetskoj smotri tekstilne industrije, odjeće, obuće i modnih dodataka u Las Vegasu, gdje je predstavila svoj modni brand Agjamal.
Njezina linija beach party kupaćih kostima, posebno dizajniranih ne samo za kupanje, nego i za sudjelovanje na pool zabavama, domjencima i događanjima na plažama, ali i večernje šetnje na otvorenom, osvojila je modnu javnost u Las Vegasu, ali i brojne investitore.

– U Hrvatskoj nema danas proizvodnje Beach party kupaćih kostima za koje sam se ja odlučila. Ali slično je i na američkom tržištu što ne samo da sam ja dobro uvidjela kad sam se pojavila u Las Vegasu sa svojom kolekcijom Agjamal nego i zainteresirani investitori za plasman mojih proizvoda na američkom tržištu. Pred svima kojima sam se predstavila tijekom trodnevne manifestacije koja je okupila više od 3 tisuće izlagača i potencijalnih ulagača u Las Vegasu, ostavila sam pozitivan dojam i otvorila mnoga vrata za poslovnu suradnju za koju vjerujem da će se početi realizirati već ove ljetne sezone – izjavila je mlada poduzetnica Martina Kuntić, nakon prvog kruga razgovora s investitorima i ulagačima izvoza njezine linije Agjamal na tržište Sjedinjenih Američkih Država.
Priprema se za odlazak na sajam u Miamiju gdje će također koncem srpnja ove godine biti velika smotra tekstilne industrije, te očekuje prve izvozne narudžbe za tržište „preko bare“. Investitori su ocijenili kupaće kostime branda Agjamal jako seksipilnima, senzualnima, punih blještavila, te pogodnima posebno za zabavne i noćne sadržaje na otvorenom prostoru.poduzetnica-martina-kuntic-model-barbara-segedin

Martina Kuntić pokrenula je vlastitu tvrtku prije nešto više od godinu dana ponukana i ohrabrena pozitivnim komentarima na vlastite kreacije svečanih haljina koje je prvo za sebe, a zatim i za svoje prijatelje i rodbinu kreirala. Nakon bezuspješne potrage za poslom nakon što je diplomirala, ova samozatajna, ali vrlo kreativna poduzetnica odlučila je nezaposlenički status zamijeniti pokretanjem vlastite tvrtke. Samozapošljavanjem je otvorila vlastito radno mjesto u pravcu dizajniranja, prvo svečanih večernjih haljina, a zatim kupaćih kostima, te casual odjeće.

– Iako sam krenula sa svečanim haljinama, moja velika poduzetnička ljubav upravo se rodila prema kupaćim kostimima. Ali ne onim uobičajenima koje koristimo za plivanje na moru, bazenima ili rijekama, nego smo krenuli s kolekcijom koja je namijenjena zabavama na otvorenom, boravku na brodovima, večernjim događanjima na plažama, ali čak i uporabi u odjevnim kombinacijama poput korzeta – opisuje svoju Agjamal kolekciju poduzetnica Martina Kuntić.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp