Unaprijedite vašu tržišnu poziciju uz tvrtku PResent communications i 20 posto popusta Loyalty programa

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Izlazite na tržište s nečim novim – proizvodom, tvrtkom, uslugom? Redizajnirali biste aktualni vizualni identitet tvrtke ili postojeće usluge? S medijima niste baš na TI? Ne znate što biste? Kako se snaći? Marketinške poruke ne dopiru do Vaših kupaca? Znate da imate odličan proizvod ili uslugu, ali to kupci još nisu shvatili?

Ne brinite! Obratite nam se s povjerenjem! Jer…pr
Mi znamo kako uspostaviti i poboljšati vašu komunikaciju…Napraviti ćemo Vam optimalnu strategiju i izraditi komunikacijske planove. Naučit ćemo Vas kako jasno komunicirati te usmjeriti vašu komunikaciju u pravom smjeru. Mi Vas vodimo kroz cijeli proces kako biste se uspješno predstavili i rekli najvažnije o vašoj tvrtki. Mi se brinemo oko pitanja i odgovora, oko fotografiranja i dogovora. Družimo se s novinarima. Dogovaramo teme koje će Vas prezentirati… A pomoći ćemo Vam napisati i govor kada bude potrebno. Vaša zadaća- prepustite se!

 

Prodaja

sales4Kako navesti kupce da kupe baš Vaš proizvod? Koje su to tehnike i alati koje možete koristiti? Kako prevladati strah od prodaje i kako se najbolje prezentirati? Sve su to pitanja koja imaju svoje odgovore. Svi mi nešto prodajemo, saznajte kako prodati na najbolji način.

 

 

 

Marketing

Samo za Vas osmislit ćemo komunikaciju i marketinški pristup prema tržištu, (re)dizajnirati kompletni vizualni identitet tvrtke, proizvoda, usluge… Možemo vam smisliti i ime, slogan, napisati sve potrebne tekstove, organizirati fotografiranja…Predložit ćemo vam potrebne reklamne materijale, dizajnirati ih i organizirati njihovu produkciju. Vaša zadaća – informirajte nas, surađujmo.

 

U današnjoj napetoj tržišnoj utakmici više nije dovoljno samo imati web stranicu…

pr2
Analizirat ćemo Vaš postojeći web i reći vam kako da poboljšate komunikaciju sa klijentima i tržištem, napisat ćemo za Vašu web stranicu nove tekstove ili obraditi postojeće. Organizirat ćemo Vam dizajn i programiranje nove responsive web stranice. Osmislit ćemo Vam marketinški pristup na webu i reklamne bannere za oglašavanje na portalima. Vaša zadaća- opustite se i uživajte!

Ako se želite istaknuti na neki drukčiji način, pravi smo odabir za vas…

Nema nemogućeg – sa zadovoljstvom ćemo mašti dati na volju ako nam to dopustite. Pokloni kakve nitko nema, maskote, ilustracije, radio i tv spotovi, eventi, scenografije… Duhovito, otkačeno, neobično, totalno pomaknuto ili “samo” profesionalno… Sve što možete i ne možete zamisliti – Osobito za ovaj drugi dio – isprobajte nas!

NA SVE NAŠE USLUGE U LOYALTY PROGRAMU OBRAČUNAVAMO 20 POSTO POPUSTA.

Dajemo i poseban popust na edukacije na temu prodaje i tržišnog komuniciranja od 20 posto.
Edukacije održavamo u Poduzetničkom centru ili kod klijenta.

 

PResent communications d.o.o.
Kutjevačka 12, 10040 Zagreb,Croatia
Mr.sc. Ivana Radić
PR & communication manager
M:+385 91 923 77 01
E:ivana@presentcommunication.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp