Krećemo s edukacijama u Zagrebu, uskoro slijede i ostali gradovi u Hrvatskoj

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Od 19. travnja u organizaciji Virtualnog ženskog poduzetničkog centra

Najkvalitetnije ulaganje u poduzetništvu – ulaganje je u edukacije, posebice kada one učinkovito objedinjuju teoriju i praksu, što iz prve ruke donosi program edukacija Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Edukatorski tim Virtualnog ženskog poduzetničkog centra okuplja stručne predavačice koje su i same poduzetnice – vlasnice DSC_0019vlastitih tvrtki ili obrta, spremne pružiti potrebna znanja, praktičnu primjenu, odgovore na brojne poslovne izazove bez obzira kanite li ući u poduzetništvo, jeste li njemu tek neko vrijeme ili ste godinama na realnom tržištu.

Upravo zahvaljujući bogatom poslovnim iskustvu naših edukatorica, polaznice edukacija bit će pripremljene za izazove tržišta, od trenutka kada se sa svojim proizvodima i uslugama nađu na njemu, ali i ako posluju već godinama u cilju još više unaprijediti i razviti vlastitu poslovnu aktivnost. 

U Zagrebu već od 19. travnja počinjemo s prvim modulom edukacija, od ukupno četiri koji zaokružju sve potrebno za poduzetnice koje posluju na tržištu, ali i za žene koje žele iskušati poduzetničku aktivnost. Edukacije će se provoditi svakog utorka i četvrtka u popodnevnim satima.

 

Prvi modul edukacija održat će se 19. travnja od 15:00 do 19:00 sati u prostorima Virtualnog ženskog poduzetničkog centra (InstantOffice), Zagrebtower, Radnička cesta 80 / 8. kat. 
Drugi modul edukacija održat će se 21. travnja, treći modul će biti organiziran 26. travnja, a četvrti i zaključni modul bit će organiziran 28. travnja, uvijek u isto vrijeme – od 15:00 do 19:00 sati. Na kraju posljednjeg modula svim polaznicama edukacija bit će podijeljeni certifikati.
Cijena cijelog ciklusa (4 modula edukacija) stoji 480 kn po polaznici (u cijenu su uključeni i edukativni materijali, te neograničena konzumacija kave i čaja za vrijeme trajanja edukacija)
Uplatu možete obaviti na:
naziv pravnog subjekta: Zagrebinfo, Ulica Črnomerec 105, Zagreb
IBAN: HR 41 2330 0031 1535 9571 5
uz napomenu na računu “uplata za edukacije www.poduzetnica.hr”

Uplatom iznosa kotizacije ostvaruje se prijava za edukacije. Program edukacija Virtualnog ženskog poduzetničkog centra uključuje teme poput izrade poslovnog plana, motivacijskih radionica DSC_0039od pozitivnog stava do pozitivnog poslovanja, kvalitetne prezentacije poduzetničkih usluga i proizvoda na tržištu, brandiranja,
prodavačkih tehnika i plasmana vlastitih proizvoda i usluga na tržštu, kao i izgradnju vizualnog identiteta, osnove makretinga i odnosa s javnošću, važnost digitalnog komuniciranja, kako povlačiti sredstva iz EU fondova, važnosti kreativnosti u poduzetništvu i još mnoge druge prilagodljive potrebama svake poduzetnice i one koje će to tek biti.
Sve informacije vezane uz provedbu i sudjelovanje na edukacijama možete dobiti na mail: info@poduzetnica.hr ili na broj mobitela: 091 519 09 23


Prijavite se!

Ispunite obrazac i prijavite se za edukacije Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.


Vaše ime:*Broj telefona:

Poruka:E-mail:*Website:Adresa:Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp