Usavršite svoje poduzetničke vještine i poslovnu komunikaciju na stranom jeziku

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Uz tvrtku ADIZ, usmjerenu poslovnim edukacijama, među kojima i poduci stranih jezika, iskoristite usmjerenu poslovnim edukacijama, među kojima i poduci stranih jezika, iskoristite 13 posto popusta u našem Loyalty programu. Osigurajte si najbolju uslugu kombiniranih poslovnih i jezičnih edukacija koje će u sve vaše poslovne potrebe unijeti stručnost i kvalitetu.

ADIZ je specijaliziran za edukacije mekih poslovnih vještina, kao što su menadžment i liderstvo, upravljanje timom, prodajne, prezentacijske, komunikacijske i pregovaračke vještine, upravljanje osobnim brendom, mentorstvo i coaching, te mnoge druge. Poduzetnici ih žele kombinirati s unapređenjem razumijevanja, pisanja i govora stranih jezika, pa stoga često traže treninge mekih vještina na engleskom jeziku.Capture8

Na taj način naši polaznici imaju dvostruku korist: učeći strani jezik, usavršavaju stručna znanja iz poduzetništva, i obrnuto – usavršavajući se u menadžerskim i drugim vještinama, usavršavaju i svoje znanje stranog jezika. Ako uz to kombiniraju i integrirana trening rješenja za team building, imaju trostruku korist uz istovremeno veliku uštedu.

U našoj ponudi imamo razne vrste tečajeva stranih jezika, kako učioničkog tipa, tako i korištenjem digitalnih tehnologija tj. učenje na daljinu putem virtualnih učionica, što je izvrsno rješenje za dislocirane polaznike koji nemaju mogućnost pohađati nastavu u Zagrebu.

Ovisno o predznanju, polaznici mogu birati žele li upisati opći strani jezik po stupnju, strukovni strani jezik, kompakt i intenzivne tečajeve (uključujući vikendom) ili individualnu poduku s naglaskom na usavršavanje konverzacije.

Svi naši tečajevi stranih jezika usmjereni su u potpunosi na potrebe poduzetnika. Radimo u malim grupama, tečajevi su multimedijalni i vrlo interaktivni, a teme obuhvaćaju od općih, profesionalnih (ovisno o branši u kojoj poduzetnice posluju ili njihovoj struci) do tema o kulturi zemlje čiji jezik žele naučiti.

Naši programi učenja stranih jezika prilagođeni su standardima Vijeća Europe pod nazivom Zajednički europski referentni okvir za jezike (CEF – Common European Framework of Reference for Languages), koji propisuje jezične kompetencije koje polaznik usvaja nakon svakog stupnja po međunarodno priznatim standardima u svim zemljama članicama Europske Unije.

Na taj način polaznici mogu navesti da su uspješno svladali određeni stupanj i dokumentirati ga upisivanjem potvrde u tzv. Europsku jezičnu mapu odnosno Jezičnu putovnicu EU-a i Vijeća Europe.

Iskoristite već danas ovu jedinstvenu ponudu i usavršite engleski jezik na tečajevima za menadžere, ljudske resurse, računovodstvo i financije, pravo, prodaju i marketing, a za one koji su orijentirani na njemačko govorno područje u ponudi imamo i tečajeve poslovnog njemačkog jezika.

 

KONTAKT:

ADIZ d.o.o.adiz-logo
Križnog puta 60
10000 Zagreb

tel/fax: +385 1 2853 836
Web: ADIZ d.o.o.

E-mail: adiz@adiz.hr

Facebook: ADIZ-Learning-Development

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp