Pratite trendove – uštedite u poslovanju i angažirajte za 15 % popusta usluge Virtualne asistentice

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Razvijate svoje poduzetništvo i u želji da sve imate pod kontrolom, da sve vodite, da sve radite sami, da u svemu sudjelujete, jednostavno sve ne stignete. Niste jedini! Istraživanja o navikama poduzetničkog poslovanja pokazuju da čak 91 posto poduzetnica i poduzetnika u Hrvatskoj želi upravljati svim poslovnim procesima, nad svim imati kontrolu, držati sve pod nadzorom te ono što je poražavajući – sve sam raditi.

Ne dopustite da Vas melje žrvanj posla, angažirajte virtualnu asistenticu koja donosi uštedu novca i Vašeg vremena, te organizaciju posla na najvišoj razini.

Budite u trendu s novim načinima poslovanja, jer stručnjaci procjenjuju da će se do 2020 godine glavnina poslovnih aktivnosti, promocija, sklapanja poslova, pružanja usluga obavljati virtualno. U tom pravcu se kreću i hrvatske poslovne prilike, a tko prvi shvati uštede koje donosi virtualna asistencija, prvi će i “pobrati vrhnje” ove poduzetničke aktivnosti koja se upravo razvija na našim prostorima. Budite to upravo Vi, uz popust od 20 % zahvaljujući članstvu u Loyalty programu.

 

KONTAKT:

Helena Ruskovic

virtualni asistent i profesionalni organizator
Jarunska 19 b
10 000 Zagreb
broj mobitela: 091/ 919 58 19
web: Virtualni asistent

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp