Happy igraonica – prva rođendaonica za bebe i djecu jasličke dobi u Hrvatskoj

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Jedinstven poduzetnički projekt mlade Ive Krmpotić Urbić

Happy igraonica u središtu Zagreba, Martićeva 14a, jedina je rođendaonica u kojoj se organiziraju rođendani već od prve godine života, uz pratnju roditelja. Posebnost ove slavljeničke oaze svakako je da na rođendanima mogu biti i manja djeca (starosti do tri godine), dok mališani od šest mjeseci života, mogu koristiti i uživati prostor ‘soft play’ igraonice. Ovaj jedinstveni poslovni projekt, prvi takva vrste jer je usmjeren na najmlađu djecu, koja radi igre i proslava rođendana gotovo da nema potrebne infrastrukture, pokrenula je mlada poduzetnica Iva Krmpotić Urbić. Rijetke su igraonice koje se žele prihvatiti odgovornosti brige za bebe i djecu jasličke dobi, no bez bojazni prihvatila ju je Iva Krmpotić Urbić, otvaranjem igraonice “Happy” . Tako su bebe željne igre – konačno došle na svoje.

rodjendaonica_happy_banner_poduzetnica

– Oduvijek sam bila vezana uz bebe, prvenstveno zbog svoje profesionalne orijentacije – iako po struci diplomirana ekonomistica, radim kao fotograf. Sve je krenulo s fotografiranjem djece, posebice one najmlađe. Tu se razvila velika ljubav prema bebama, ali sam uočila i kako roditelji s malom djecom jasličke uzrasti nemaju kamo odvesti svoju djecu na igru ili proslavu rođendana jer zaDSC_0337 njih nema niti jednog prostora u Zagrebu, ali i Hrvatskoj koji bi se prihvatili takve odgovornosti. Obilazeći igraonice sa vlastitom djecom, te uočavajući njihove mane i vrline, odlučili smo stvoriti Happy rođendaonicu, rođendaonicu po mjeri djece i roditelja – ocijenila je Iva Krmpotić Urbić poslovnu misiju “Happy” igraonice, u kojoj danas volontira.

Posao je u početku bio već tipična poduzetnička priča, s puno uspona i padova, ali je rezultat na kraju neprocjenjivo kvalitetan projekt – jedina zagrebačka, ali i hrvatska igraonice/rođendaonice za djecu od 0 do 12 godina, danas je posebno slavljeničko mjesto u koje s radošću dolaze i roditelji.

Happy se prostire na dva kata s više od 100 četvornih metara prostora za igru, razonodu, zabavu, druženje, čuvanje djece, proslave rođendana, različite dječje sadržaje. Cijelu igraonicu / rođendaonicu su uredili dizajneri stručnjaci upravo za takve prostore.

happy3– Za one najmanje imamo uređenu ‘Soft play’ igraonicu u kojoj se nalazi bazen s lopticama kojeg klinci obožavaju, mali tobogani, penjalice, provlačilice… a za one malo mirnije kutak igračaka (kuhinjica, barbie, bebe, autići, lego kockice, vlakići…). Veća djeca mogu ‘Soft play’ igraonicu koristiti kao različite poligone, te za različite igre prilagođene različitom uzrastu. Sva djeca mogu se zabavljati u našoj ‘Happy dvorani’ u kojoj se organizira pravi ‘Happy Party’ – tu se nalazi disko kugla s efektima za garantiranu zabavu, a animatori organiziraju različite igre koje klinci obožavaju, kao i prava mala sportska natjecanja. Za one malo starije organiziramo disco party i tematske rođendane, te koristimo nezaobilaznu Wii konzolu za ludi ples. Ukratko – najsigurnija smo i najveselija rođendaonica – naglašava Iva Krmpotić Urbić, vlasnica igraonice / rođendaonicu Happy.

Nakon obilja investicija, Happy rođendaonica i igraonica danas je najsigurnija i najveselija rođendaonica u Zagrebu (ali i šire) po mjeri djece i roditelja.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp