Dvadeset posto popusta na bojanje organskim bojama za kosu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Tvrtka KERATIN iz Zagreba eksluzivni je zastupnik za jedinstvene profesionalne organske boje za kosu danskog proizvođača NATULIQUE poklanja vam za dvadeset posto popusta na bojanje kose uz pomoć široke kolekcije organskih boja i proizvoda za njegu kose. Ovaj jedinstveni tretman po posebnoj ponudi Loyalty programa Virtualnog ženskog poduzetničkog centra dostupan je samo natulique_banneru zagrebačkom frizerskom studiu SCH&SCHKE, Hatzova 7, Zagreb koji je prepoznavši kvalitetu organskih proizvoda za njegu kose te je postao ujedno i prvi frizerski studio u Hrvatskoj koji koristi isključivo oranske proizvode za kosu NATULIQUE .

NATULIQUE organski proizvodi za kosu idealan su partner za svaku ženu, a posebno za poduzetnicu. Jednostavni za primjenu, a kosa ostaje njegovana i zdrava.

NATULIQUE boje sadrže pomno izbalansirane udjele pšeničnih proteina, ulja jojobe, ulja sjemenki marelice, ulja sjemenki grožđa i breskve te ekstrakta suncokretovih sjemenki kao i eterična ulja mandarine, grejpa i limuna za kvalitetnu frizuru u svakoj prilici.

Kontakt:

keratin.hr@gmail.com

mob: 091 6220 008

web: Sch&schke

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp