15% popusta za pohađanje „Create & Speak“ radionica za odrasle na engleskom jeziku

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Sekvoja centar za jezično i poslovno savjetovanje nudi individualiziran pristup i potpuno personalizirane programe svima koji žele brzo i učinkovito naučiti komunicirati na stranome jeziku. Osim klasičnih općih i poslovnih tečajeva stranih jezika, u našoj ponudi su posebno osmišljeni tečajevi učenja engleskoga jezika kroz STEAM pristup namijenjeni djeci kao i umjetničke radionice „Create & Speak“ za odrasle na engleskome jeziku. Svi naši programi osmišljeni su na temeljima višegodišnjeg iskustva u radu s ljudima različitih godina i profesija, a naši instruktori su izvorni govornici, a voditelji umjetničkih programa na engleskome i sami su umjetnici.

UMJETNIČKE RADIONICE „CREATE & SPEAK“ ZA ODRASLE NA ENGLESKOME JEZIKUradionica osjecaji i boje odrasli

Ako ste kreativac u duši i obožavate raditi rukama, a pritom želite naučiti bolje komunicirati na engleskome jeziku, ovo je pravi program učenja za vas. U društvu u drugih kreativaca i pod vodstvom profesionalnih umjetnika i izvornih govornika engleskoga, opustit ćete se od napornog tjedna, izrađivati vlastite umjetničke projekte, upoznati nove ljude, ali i poboljšati svoje znanje engleskoga. Prethodno osnovno znanje engleskoga je prednost, ali nije nužno.
Ove radionice održavamo i kao posebne edukativne programe za tvrtke i njihove zaposlenike u obliku poludnevnih team-building programa.

Sve informacije o programu i cijeni „Create & Speak“ radionica na engleskome za odrasle možete pronaći na našoj web stranici ili klikom na link OVDJE. 

Članovi loyalty kluba poduzetnica.hr imaju pravo na 15% popusta za pohađanje „Create & Speak“ radionica za odrasle na engleskome jeziku u Sekvoja centru.

 

Kontakt:
Tamara Tomić, direktorica
Sekvoja centar d.o.o.
Ured: Heinzelova 47, 10 000 Zagreb
OIB: 47577756350
Tel: 01/2300-473
Mob: 091/600-4942
e-mail: info@sekvoja.net
www.sekvoja-art.net
Facebook/sekvoja.centar

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp