Dječje STEAM radionice i CREATE & SPEAK art radionice za odrasle – 15 % popusta

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Sekvoja centar za jezično i poslovno savjetovanje nudi individualiziran pristup i potpuno personalizirane programe svima koji žele brzo i učinkovito naučiti komunicirati na stranome jeziku. Osim klasičnih općih i poslovnih tečajeva stranih jezika, u našoj ponudi su posebno osmišljeni tečajevi učenja engleskoga jezika kroz STEAM pristup namijenjeni djeci kao i umjetničke radionice „Create & Speak“ za odrasle na engleskome jeziku. Svi naši programi osmišljeni su na temeljima višegodišnjeg iskustva u radu s ljudima različitih godina i profesija, a naši instruktori su izvorni govornici, a voditelji umjetničkih i STEAM programa i sami su umjetnici.

DJEČJE STEAM RADIONICE NA ENGLESKOME JEZIKU – „CREATE & SPEAK“ I „EXPERIMENT & SPEAK“dječja art radionica eng
STEAM (kratica za Science, Technology, Engineering, Arts and Math) je obrazovni pristup koji koristi znanost, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku kao pristupne točke za razvoj djetetove znatiželje, dijaloga i kritičkog razmišljanja. Tijekom STEAM radionica na engleskome jeziku, djeca uče novi jezik istražujući, igrajući se, stvarajući vlastite umjetničke projekte i radeći znanstvene eksperimente. Pritom razvijaju kognitivne i motoričke sposobnosti, komunikacijske i socijalne vještine te se uče kritički razmišljati o svemu što nas okružuje.

Sve informacije o programima, uslugama i cijenama STEAM radionica „Create & Speak“ te „Experiment & Speak“ na engleskome možete pronaći na našoj web stranici ili klikom na link OVDE.

Članovi loyalty kluba poduzetnica.hr imaju pravo na 15% popusta za pohađanje STEAM dječjih radionica na engleskome jeziku („Create & Speak“ ili „Experiment & Speak“) u Sekvoja centru.

 

Kontakt:
Tamara Tomić, direktorica
Sekvoja centar d.o.o.
Ured: Heinzelova 47, 10 000 Zagreb
OIB: 47577756350
Tel: 01/2300-473
Mob: 091/600-4942
e-mail: info@sekvoja.net
www.sekvoja-art.net
Facebook/sekvoja.centar

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp