15 posto popusta na sve proizvode mjesečnika “Poduzetnik”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Časopis “Poduzetnik” izlazi sredinom svakog mjeseca i u domove ili na radna mjesta dolazi putem pretplate ili u slobodnoj prodaji na kioscima. Sam naziv mjesečnika sugerira da je riječ o magazinu koji interes prije svega usmjerava na problematiku poduzetništva i obrtništva u Hrvatskoj. Naglasak stavlja na obrađivanje lokalnih, odnosno regionalnih tema iz svakodnevnog poduzetničkog života s ciljem da sadašnji i budući poduzetnici razvijaju svijest o važnosti poduzetništva.

Kroz životne priče uspješnih i manje uspješnih poduzetnika i obrtnika, niz zanimljivih reportaža, predstavljanja gospodarskih projekata lokalnih samouprava i državnih institucija, pokretanja tema koje drugi ne smiju ni dotaknuti, braneći ekonomsku logiku pred političkim popularizmom te propagirajući etiku u gospodarstvu želimo dati svoj mali doprinos uspješnom razvoju poduzetništva.

U Loyalty programu Virtualnog ženskog poduzetničkog centra nudimo 15 posto popusta na sve proizvode mjesečnika “Poduzetnik”, uz jedan oglas gratis ili PR reportažu.

Kontakt:

Novi Poduzetnik d.o.o.
Valpovačka b.b.
31300 B. Manastir

Tel: 091/767-59-99, 091/600-80-52

mail: marketing@poduzetnik.com.hr

web: Poduzetnik

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp