10% popusta za pohađanje općih, poslovnih ili specijaliziranih programa učenja stranih jezika u Sekvoja centru

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Sekvoja centar nudi individualiziran pristup i potpuno personalizirane programe svima koji žele brzo i učinkovito naučiti komunicirati na stranome jeziku. Od 2008. godine bavimo se osmišljavanjem i provođenjem „tailor-made“ (ili „skrojenih po mjeri“) Sekvoja exterior manjaprograma učenja stranih jezika za tvrtke i individualne polaznike.

Filozofija podučavanja
U Sekvoja centru smatramo da učenje osim što treba biti učinkovito mora biti i zabavno. Važna zadaća instruktora stranoga da podučavanje prilagodi individualnim potrebama svakog polaznika. Pri podučavanju stranog jezika čimbenici koje treba uzeti u obzir svakako su talent za jezike, motivacija, osobni i poslovni interesi, otvorenost kao i kulturne razlike između predavača i studenta. Naši instruktori imaju izravan pristup komunikaciji, a koji se zasniva na slušanju i govorenju te uvijek nastoje održati ravnotežu između vježbi pisanja i čitanja kako bi polaznici nove informacije razumijevali i prihvaćali potpuno prirodnim putem. Budući da je najbolji način učenja stranog jezika stalna komunikacija, u našim programima podučavanja koristimo isključivo i samo strani jezik.

Usluge
Naši poslovni i opći programi učenja stranih jezika osmišljeni su na temeljima višegodišnjeg iskustva u radu s ljudima različitih working over coffee (2)godina i profesija, a naši instruktori odreda su izvorni govornici s raznim akademskim kao i poslovnim iskustvom na menadžerskim pozicijama koji uz prenošenje znanja o njihovom maternjem jeziku primjerenu pažnju poklanjanju i prenošenju kulture i običaja zemalja iz kojih dolaze. Tečajevi stranih jezika održavaju se u poslovnim prostorijama Sekvoje centra (Heinzelova 47) ili uredu klijenta.
Nudimo niz programa – od učenja općih i poslovnih stranih jezika do specijaliziranih programa s fokusom na pojedine industrije poput prava, medicine, marketinga, itd.

Sve informacije o programima, uslugama i cijenama možete pronaći na našoj web stranici www.sekvoja.net.

Članovi loyalty kluba poduzetnica.hr imaju pravo na 10% popusta za pohađanje općih, poslovnih ili specijaliziranih programa učenja stranih jezika u Sekvoja centru.

 

Kontakt:
Tamara Tomić, direktorica
Sekvoja centar d.o.o.
Ured: Heinzelova 47, 10 000 Zagreb
OIB: 47577756350
Tel: 01/2300-473
Mob: 091/600-4942
e-mail: info@sekvoja.net
www.sekvoja.net
Facebook/sekvoja.centar

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp