Ljubav svog života pretvorila u posao čineći sebe i klijente zadovoljnim ljudima

Poduzetnica Irena Sertić, jedna od najboljih hrvatskih orijentalnih plesačica

Rijetke su poduzetnice koje se mogu pohvaliti da su svoj poslovni poduhvat započele iz čiste ljubavi prema onom što rade. Upravo je taj poduzetnički poduhvat pratio Irenu Sertić (38) kada je pokrenula plesnu školu Shireen. Imajući na umu kako je orijentalni ples kojim se bavi već šest godina, ne samo kao plesačica, nego i trenerica, sve popularniji u Hrvatskoj, odlučila je pokrenuti vlastitu plesnu školu i ansambl u Zagrebu.

U vrijeme kada domaćem gospodarstvu sporo ide oporavak iz višegodišnje recesije, ova je Shireensamozatajna, ali vrlo uporna i ambiciozna Zagrepčanka napravila hrabar korak – odlučila je podukom u plesu osigurati sebi stabilna primanja, ali i ostalim djevojkama koje se pridruže njezinoj plesnoj skupini.

– Shireen je plesačica, koreografkinja, voditeljica plesne udruge Shireen i članica Centra za življenje A’Mariyah u kojem vodi svoj tečaj. Voditeljice centra kreiraju originalne i jedinstvene plesne programe, od kojih svaki na svoj način dira ravno u srce žene u nama. Programi centra su: Tribal/Fusion/Scimitar balance, MABRA Put do Boginje, MABRA Femininity, te rekreacijska grupa Shireen. Takodjer, Shireen je dio Trio fantastiko, uspješne i brončanom medaljom ovjenčane hrvatske orijentalne show skupine  – pojašnjava poduzetnica Irena Sertić.

Shireen njeguje plesni stil koji je izrazito ženstven i jedinstven, uz bogat plesni izričaj.

– Cilj Shireen tečaja je da polaznice kroz zabavan i opušten način vježbaju i uče plesati, ali i spoznaju sebe i svoje tijelo, svoju ženstvenost i probude onu žensku i plesnu moć koja vlada u svijetu orijentalnog plesa – ističe Irena Sertić.

Svi su dobrodošli na besplatni ogledni sat, a oni koji se odluče zakoračiti u svijet orijentalnih plesova putem Loyaly kluba Virtualnog Ženskog poduzetničkog centra www.poduzetnica.hr imaju popust od 10%. Više informacija na info@poduzetnica.hr

 

Shireen - tečaj orijentalnog plesa Orijentalni ples - Irena Sertić Shireen - plesačica orijentalnog plesa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp